123 456 7890

A jatkaa taisteluaan
OLS – SJK 3-5 (0-3)
06 min 0-1 Juho Pajula
26 min 0-3 Aleksi Rouhiainen
39 min 0-3 Juho Pajula
53 min 1-3 Sami Kuronen
63 min 2-3 Mooses Moilanen
64 min 2-4 Aleksi Rouhiainen
78 min 2-5 Juuso Koskela
82 min 3-5 Aleksi Leino

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit hakivat kolme pinnaa Oulun Heinäpäästä kaadettuaan kotijoukkue Oulun Luistinseuran vähintäänkin värikkäiksi luonnehdittavien tapahtumien jälkeen.

Ilman sairaalassa olevaa vastuuvalmentajaansa, Esa Haanpäätä, matkassa olleet nuoret kerholaiset halusivat pelata pelin paitsi poissaolleelle koutsilleen, myös sen vuoksi laadukkaasti, että taistelu noususta SM-sarjaan olisi edelleen mahdollista. Nyt se sitä on, sillä pahimmat kiistakumppanit, Rovaniemi ja KPV, tulevat vielä Seinäjoelle.

Petri Kangaskokon luotsaamana Kerho sai otteluun mainion startin mentyään johtoon jo ottelun kuudennella minuutilla Juho Pajulan osuessa jälleen. Vieraat hankkiutuivatkin kolmen maalin vakuuttavantuntuiseen taukojohtoon Aleksi Rouhiaisen ja “Pujon” maalattua uudelleen.

Liekö ollut hyvänolontunne, vai mikä riivattu, mutta kotijoukkue pääsi ehkä liiankin helposti peliin mukaan maalaten kahdesti kymmenen minuutin sisään. Mooses Moilasen 2-3 -maalin jälkeen Kerho rokotti kuitenkin välittömästi Aleksi Rouhiaisen iskettyä toisen osumansa.

“Tauolla puhuttiin siitä, että nyt ei hölmöillä, vaan tehdään hommat huolella. Se näytti unohtuneen täysin. Onneksi “Aksu” iski heti OLS:n toisen maalin jälkeen. Se maali oli meille erittäin tärkeä”, kiitteli Kangaskokko FC Kiiston Rouhiaisen maalia.

Reilut kymmenen minuuttia ennen loppua Juuso Koskelan osuma vei Kerhon jälleen kolmen maalin johtoon, eikä OLS:n kavennus 82. minuutilla enää sen suurempaa murhetta aiheuttanut.

“Hyvää oli se, että ekalla puoliajalla oltiin todella tehokkaita. Meillä oli varmaan neljä paikkaa ja tehtiin niistä kolme maalia. Toisen jakson lopulla sitten tuhlattiinkin paljon paikkoja OLS:n mentyä kolmen alakertaan. Pelin kontrollointi ei kuitenkaan ollut pallollisena johtoasemassa sitä, mitä olisi toivonut. Lähes aina kun peliä vietiin rauhallisesti ja määrätietoisesti pallo löytyi myös isäntien maalista”, analysoi Kangaskokko matsia.

Aivan erityisesti Kangaskokko jakoi kiitosta kaksi maalia mieheen tehneille Aleksi Rouhiaiselle ja Juho Pajulalle. Pajulan saldo A-junnujen Ykkösessä on kuuden pelatun ottelun jälkeen jo kahdeksan maalia. Myös maalivahti Toni Koivusaari sai puhtaat paperit kolmesta takaiskusta huolimatta.

“Toni piti meitä kyllä pystyssä muutamille hyvillä torjunnoilla juuri siinä kohdassa kun ne pitikin tehdä”, kehaisi Kangaskokko.

Voittonsa ansiosta Kerho nousi kolmen pisteen päähän yhden ottelun enemmän pelanneesta Rovaniemestä ja tasapisteisiin yhden ottelun vähemmän pelanneen KPV:n kanssa. Kerhon seuraava ottelu on kotimatsi juuri Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan 8. kesäkuuta ja siinä matsissa on todella paljon pelissä.

SJK: Toni Koivusaari, Eero Rantanen (46. Santtu Kimpimäki), Niko Nauholz, Kalle Taimi, Nicolas Tuisku (58. Jaakko Vähäpesola), Miika Korpela, Saku Koskinen, Aleksi Rouhiainen, Veli-Pekka Pajula (66. Juuso Koskela), Ville Luomapuro (70. Jarno Takamäki), Juho Pajula