123 456 7890

Kerho 07 Akatemia on parhaillaan Vöyrin urheiluopistolla minileirillä, joka piti päättää lauantaina 18.4. Kokkolassa pelattavalla harjoitusottelulla KPV:ta vastaan. KPV kuitenkin ilmoitti että heillä ei ole kenttää vapaana ja siten peli joudutaan peruuttamaan.

Vedämme sitten leirin päätteeksi oman keskinäisen pelin ja kahdet harjoitukset lauantaina. Ensin aamulla Vöyrillä ja sitten Seinäjoella iltapäivästä, kertoo akatemian vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Keskinäisen ottelun lisäksi Kerho 07 matkustaa ensi keskiviikkona 22.4. Poriin, missä se kohtaa pikahälytyksellä sovitussa harjoitusottelussa kumppanuusseura FC Jazzin. Tuo ottelu alkaa klo 15.00. SJK:n nuori hyökkääjä Elias Ahde pelaa tämän kauden lainasopimuksella FC Jazzin paidassa, joten hän pääsee kohtaamaan vanhoja pelikavereitaan keskiviikkona.

Turussa pelattiin tasan viime sunnuntaina

Kerho 07 pelasi viime viikonloppuna toiseksi viimeisen harjoitusottelunsa ennen 28.4. alkavaa Kakkosen sarja-avausta, kun se kohtasi Turussa Å;IFK:n sunnuntaina 12.4. klo 12.00. Siitä ottelusta napattiin tasapeli 3-3 tuloksella. Kerho johti peliä ensimmäisen puoliajan jälkeen 1-2 luvuin ja kaunisteli numeroita 1-3:een toisen puoliajan alussa, mutta FC Interin reservijoukkue IFK onnistui nousemaan lopulta tasatulokseen. Ottelussa kaksi maalia Kerholle iski Teemu Penninkangas. Avausmaali syntyi rangaistuspotkusta. 0-2 maalissa Emil Lidman keskitti ja pallo meni loplta Å;IFK:n oman pelaajan kautta sisään. Turussa Akatemian mukana oli jälleen kolme FC Jazzin A-nuorta. Å;IFK:lle kaksi kertaa onnistui FC Interin Demba Camara ja kertaalleen Nicklas Forss.