123 456 7890

ASM avaa huomenna
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit aloittavat SM-karsintasarjan urakkansa lauantaina vierasottelulla Porissa.

Urheilukeskuksen tekonurmella Max Peltosen ja Jorma Tuohisaaren luotsaama joukkue saa vastaansa talvella Wallsport Areenassa kohdatun FC Jazzin.

Talvisen kamppailun Seinäjoella vei vierailija nimiinsä numeroin 2-1, vaikka pelillisesti mentiin etenkin ensimmäinen puoliaika kotijoukkueen tahdissa.

Nyt kun pelataan sarjapisteistä on syytä saada homma toimimaan täydet 90 minuuttia ihan kuten Vaasan Ehnvallenilla VIFK:ta vastaan.

– Siihen olin tyytyväinen siellä, että pelasimme kaksi ihan taspainoista puoliaikaa vihdoinkin, totesi Peltonen joukkueensa esityksestä Vaasassa.

Sarjanousija FC Jazz on vakavasti otettava vastustaja, siitä saatiin siis jo esimakua. Toisaalta tuossa matsissa Kerholla oli kohtalaisen siipirikkoinen ryhmä, eikä tälläkään erää ihan ykkösnyrkillä olla matkassa, sillä polvileikkausta odottava Jesse Jääskeläinen ja jalkapöydän operaatiossa käynyt Kalle Taimi ovat varmuudella telakalla.

– Periaatteessa meillä on kyllä muuten ihan hyvä nippu matkassa ja saamme myös ne B-junnut mukaan, jotka haluamme, sillä heidän pelinsä on sunnuntaina, Peltonen lisää.