123 456 7890

B tyrmäsi Kiiston
FC Kiisto – TP-Seinäjoki 0-6 (0-3)
07 min 0-1 Elias Ahde
32 min 0-2 Roope Takala
35 min 0-3 Matti Rajala
64 min 0-4 Roope Takala
71 min 0-5 Raitt Ojala
74 min 0-6 Niko Hietaharju (rp)

TP-Seinäjoen B-junnut murskasivat heikon FC Kiiston kevätkierroksen päätösottelussa Huutoniemellä.

Isäntien otteet ottelussa olivat kaikkea muuta kuin hienotunteisia saati sitten jalkapalloon kuuluvia. Kaiken kruunasi joukkueen rääväsuinen valmentaja. Kotijoukkue saalisti ottelussa ulosajon lisäksi miltei 10 korttia.

Maalinteosta kamppailussa vastasi vierailija. Elias Ahde avasi maalihanat ennen kuin kymmentäkään minuuttia oli pelattu ohjaamalla kovan laukauksen sivuvaparista sisään. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Roope Takala iski Teemu Nimellin kulmasta vieraat kahden maalin johtoon ja vielä ennen taikoa Matti Rajala teki vaparin jälkitilanteesta taukojohdoksi 3-0 vieraille.

Ottelun 56. minuutilla Kiisto sai pilkun, mutta maaliin ei sitä saatu toimitettua. Sen sijaan Roope Takala lisäsi vierasjohtoa kulmurista ja 71. minuutilla Raitt Ojala laukoi suoraan vaparista yhden maalin lisää.

Kuusi minuuttia ennen loppua nähtiin todella ruma episodi. Isäntien veskari ajeli Niko Hietaharjua jalkapohja edellä kasvoihin sai ruokottoman härskistä tempustaan suoran punaisen täysin aiheellisesti. Hietaharju viimeisteli itse pilkulta loppunumerot ja lähti joukkueen mukana kotimatkalle vieraillakseen terveyskeskuksessa kaiken varalta.

Ellei moisesta tempusta tule pitkää pelikieltoa, ei taisa juuri millään olla mitään väliä.

TP-Seinäjoen pelaajien kunniaksi on sanottava se, että joukkue ei lähtenyt mukaan isäntien porsasteluun.

TP-Seinäjoki: Jarkko Orava, Joona Ala-Hukkala (68. Tuomas Rintamäki), Teemu Nimell, Aapo Metsä-Ketelä, Janne Tuohisaari (52. Panu Leppä), Pekka Jaskari, Joona Niemelä (31. Matti Rajala), Jaakko Vihanta, Elias Ahde (63 Niko Hietaharju), Raitt Ojala (v), Roope Takala.