123 456 7890

Blackbird liian vahva
SJK A – FCJ Blackbird 1-4 (0-3)

02 min 0-1 Stefan Petrescu
13 min 0-2 oma maali (Jussi Kankaanpää)
40 min 0-3 Caius Forsberg
57 min 1-3 Teemu Penninkangas
69 min 1-4 Stefan Petrescu

Kakkosessa Seinäjoen Jalkapallokerhon edustuksen kanssa samssa Lohko C:ssä pelaava jyväskyläläinen FCJ Blackbird oli Kerhon A-junnuille liian vahva vastustaja sunnuntain treenipelissä.

Vieraat pitivät hyvää vauhtia yllä ja saivat otteluun todellisen unelma-alun Stefan Petrescun tulitettua vieraat johtoon vajaan kahden minuutin pelin jälkeen.

Lisää tuli alle vartissa epäonnisen edustuksen pelaajan, Jussi Kankaanpään, ohjattua keskityksen ohi Toni Koivusaaren ja näin vieraat johtivat jo 2-0.

Blackbird piti ottelussa ihan hyvää vauhtia, eikä Kerhon A kyennyt siihen ihan kaikin ajoin vastaamaan. Toisaalta ajoittain nuorukaiset pelasivat ihan kelvollisesti, mutta turha pehmeys ja aristelu vaivasivat kuitenkin varsin suuresti.

Vieraat sen sijaan eivät aristelleet, vaan Caius Forsberg pääsi vielä puskemaan Blackbirdin kuudennesta kulmasta numeroiksi 0-3 kun pelikello oli 40. minuutilla.

Toisella puoliajalla peli tasoittui hieman ja isännät saivat myös värkätyksi kavennuksen. Saku Koskinen antoi päätyrajalta vapaapotkun, joka kimpoili kuin flipperissä Blackbirdin maalinedustalla, kunnes Teemu Penninkangas pisti pallon verkkoon.

Kakkoseen valmistautuva vierasjoukkue ehosteli loppunumeroita vielä kerran parhaan pelaajansa, Stefan Petrescun, toimesta. Vieraat saivat vaparin hieman rankkualueen ulkopuolelta ja Petrescu laukoi pallon tauolla maaliin tulleen Tuomas Karjanlahden käsien kautta yläkulmaan.

Isäntien Ville Luomapuro ja Teemu Penninkangas saavat tekemisestään jokseenkin puhtaat paperit. Monelle muulle jäi paljon petrattavaa, mutta juuri siksi treeniepelejä pelataankin.

– Meille tämä oli ihan hyvä treeni. Pojat näkivät, että vielä pitää harjoitella. Vauhti oli ihan hyvä, totesi A-junioreiden valmentaja, Esa Haanpää ottelun jälkeen.

SJK: Toni Koivusaari (46. Tuomas Karjanlahti), Eero Rantanen, Jussi Kankaanpää (41. Juho Pajula), Niko Nauholz, Kalle Taimi, Jaakko Lampi (46. Jarno Takamäki), Miika Korpela (46. Jesse Jääskeläinen), Saku Koskinen, Juuso Koskela (46. Santtu Kimpimäki), Ville Luomapuro, Teemu Penninkangas