123 456 7890

BSM kuin lammaslauma
TP-Seinäjoen B-junioreiden SM-karsintasarjaa pelaava joukkue oli kauden ensimmäisessä Joupiskan ottelussaan kuin lammaslauma oransseihin nuttuihin somistautuneena. Kouvolasta tullut vierailija, Myllykosken Pallo otti ansaitusti pisteet mukaansa numeroin 3-2 (1-1).

Vaikka isännät saivatkin otteluun ihan kelvollisen lähdön iskettyään avausmaalin jo noin yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Antti Viita puski kulmurista pallon verkkoon ja näin edettiinkin aivan jakson viimeiselle minuutille saakka, jolloin MyPan onnistui tasoittaa.

Ennen MyPan tasoitusta sekä Akseli Metsä-Ketelällä, että Veli-Pekka Pajulalla oli erinomaiset tilaisuudet viedä kotijoukkue kahden maalin johtoon, mutta molemmat tuhrivat paikkansa. Akseli laukoi päin veskaria ja “Vemmu” tulitti reboundin sivuverkkoon.

Heti toisen puoliajan alussa Jesse Jääskeläisen vihainen laukaus pakotti vieraiden maalivahdin venymään taas loistopelastukseen, mutta pienimuotoisen painostuksen jälkeen MyPa menikin menojaan maalaten kahdesti.

Vaikka kotijoukkueen onnistuikin kaventaa ottelun viime sekunneilla Henri Huillan maalilla, ei ottelusta erityisen paljon positiivista löytynyt. Kentällä oltiin kuin lauma lampaita. Käytännössä miltei kaikki kaksinkamppailut hävittiin, eikä syöttötyöskentelyä voi parhaalla tahdollakaan ylistää.

TP-Seinäjoki: Tuomas Karjanlahti, Joona Lautamaja (Raitt Peltoja), Pekka Rousu, Henri Huilla, Antti Viita, Aleksi Ahde, Jesse Jääskeläinen, Veli-Pekka Pajula (Tuomas Lähdesmäki), Sami Viljanen (Matti Rajala), Akseli Metsä-Ketelä (Eetu Takala), Joonas Kuivalainen