123 456 7890

BSM tulitti voiton
TP-Seinäjoen nimellä B-junioreiden SM-sarjaa pelaava joukkue kellisti Wallsport Areenassa vahvan ensimmäisen puoliajan jälkeen Ykkösessä pelaavan IFK Vasan numeroin 4-2 (3-0).

Samalla Ismo Koskelan ja Jukka Metsä-Ketelän valmentama joukkue otti revanssi aiemmin talvella Botniahallissa kärsimänsä tappion jälkeen.

Ottelun avausmaali näki päivänvalon kamppailun 21. minuutilla, jolloin Veli-Pekka Pajula pisti komean puolenvaihdon Joonas Kuivalaiselle, joka puolestaan ajoi päätyyn saakka keskittäen sieltä vitosen viivalle, mistä Akseli Metsä-Ketelällä oli helppo työ viedä kotijoukkue johtoon.

Kotijoukkue lisäsi johtoaan kahdella miltei identtisellä maalilla 34. ja 36. minuuteilla. Veli-Pekka Pajula tarjoili kulmurit ja Henri Huilla kävi viimeistelemässä kahdesti, tällä kertaa kuitenkin jalalla puskujen sijaan. Näin tauolle lähdettiin kotijoukkueen kolmen maalin johtoasemassa.

Heti toisen puoliajan aluksi, 43. minuutilla, kotijoukkue siirtyi jo neljän maalin johtoon kulmurin jälkitilanteesta. Jesse Jääskeläinen oli parkkeerannut omalle tontilleen 16-20 metrin päähän maalista ja tulitti komeasti suoraan volleystä 4-0.

Tuon maalin jälkeen kotijoukkueen ote taisi hieman kadota, sillä vieraat pääsivät kaventamaan 48. ja 67. minuuteilla numerot siedettävämmiksi.

– Olimme selkeästi parempia ja veimme peliä ihan täysin. Ei VIFK kyennyt pelaamalla luomaan ainuttakaan paikkaa. Itse me heille paikat rakensimme ja sitä kautta niitä tuli kyllä ihan saman verran varmasti kuin meillekin, naurahti valmentaja Ismo Koskela.

– Sählättiin ja annettiin aika paljon paikkoja, mutta kyllä pelissä hyvääkin toki oli. Tämän jälkeen ainakin itse lähden hyvin luottavaisena tulevan lauantain sarja-avaukseen Tampereen Pallo-Veikkoja vastaan, lisäsi Koskela.

TP-Seinäjoki. TuomasKarjanlahti, Antti Viita (41. Joona Lautamaja), Tommi Kukila (61. Pekka Rousu), Henri Huilla, Sami Viljanen (61. Raitt Peltoja), Veli-Pekka Pajula, Jesse Jääskeläinen, Aleksi Ahde, Joonas Kuivalainen (61. Pekka Jaskari), Akseli Metsä-Ketelä (55. Matti Rajala), Erno Ruismäki (61. Samuli Kiviaho)