Dani Hatakka jälleen Suomen maajoukkueeseen

2.10.2017

 

SJK:n puolustaja Dani Hatakka on kutsuttu Markku Kanervan valmentamaan Suomen A-maajoukkkueeseen. Hänen lisäkseen neljä muuta SJK-pelaajaa matkustaa maajoukkuetehtäviin.

Hatakka sai kutsun nyt toista kertaa, kun hän aiemmin täydensi ryhmää Suomen Kosovoa vastaan pelatussa vierasottelussa. Hän ei kuitenkaan ole vielä tehnyt debyyttiään Suomen A-maajoukkueessa. Huuhkajat kohtaa Kroatian perjantaina 6.10. kello 21.45 Rijekassa ja MM-karsintojen päätösottelussa Turkin maanantaina 9.10. kello 21.45 Veritas Stadionilla Turussa.

Hatakan lisäksi SJK:n pelaajista lähtee maajoukkueiden mukaan MM-karsintoihin maalivahti Mihkel Aksalu ja puolustaja Marc Vales. Suomen U21-maajoukkueen mukana EM-karsintoihin lähtee puolustaja Joonas Sundman ja keskikenttäpelaaja Obed Malolo. Lisäksi keskikenttäpelaaja Ville Tikkanen on varasijalla Suomen U19-maajoukkueeseen.

Aksalun Viro kohtaa MM-karsinnoissa lauantaina 7.10. Gibraltarin vieraissa ja tiistaina 10.10. Bosnia-Hertsegovinan kotonaan. Vales ja Andorra kohtaa lauantaina 7.10. ensin kotonaan Portugalin supertähdet Cristiano Ronaldon johdolla ja tiistaina 10.10. vierasottelussa Latvian. Sundman ja Malolo ovat Suomen U21-maajoukkueen kanssa EM-karsinnoissa perjantaina 6.10. Puolan vieraana ja kohtaa tiistaina 10.10. klo 18:30 Tanskan Helsingissä. Suomen U19-maajoukkue pelaa Georgiassa tuplamaaottelun ja valmistautuu ensi kesän EURO 2018 lopputurnaukseen, joka pelataan Seinäjoella ja Vaasassa.

Koko SJK väki onnittelee Hatakkaa ja kaikkia muita SJK-pelaajia kutsuista.

SJK:n pelit jatkuu maajoukkuetauon jälkeen torstaina 12.10. kun SJK isännöi OmaSp Stadionilla HJK:ta. Veikkausliigaa on jäljellä neljä ottelua ja SJK on parhaillaan neljän pisteen päässä pronssimitalipaikasta. Löydät kaikki loput ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelma -kohdasta. Ja liput kotiotteluihin saat SJK Shopista tai SJK:n verkkokaupasta.

Alkuun