SJK eSports

SJK liittyi tammikuussa 2017 maailman suurimpien seurojen joukkoon perustamalla ensimmäisenä suomalaisseurana täysin oman elektronisen urheilun joukkueen, joka pelaa SJK:n väreissä ja SJK:n logolla kilpapelaamisen kansainvälisissä sarjoissa sekä turnauksissa. Lisäksi eSports järjestää OmaSp Stadionilla alaan littyviä tapahtumia. Voit lukea lisää perustamisesta SJK:n nettisivujen tiedotteesta.  SJK eSportsin alaisuudessa on myös SJK eSports Akatemia, joka valmistaa pelaajia kilpapelaamisen ammattilaisuuten.

Helmikuussa 2019 SJK eSports ilmoitti aloittavansa yhteistyön turkulaisen Evolution Arena -pelitalon kanssa, jossa toteutetaan yhteistyössä nuorille suunnattua esports -ohjelmaa sekä kerhotoimintaa. Ajatuksena on ensin rakentaa lajikohtaiset kerhot ja joukkueet, ja sitten yhdessä nuorten kanssa suunnitella jokaiselle porukalle sopiva, oma harjoitusohjelma. Ydinasemassa on talojen tarjoamat fasiliteetit ja ammattilaitteisto. Voit lukea asiasta lisää SJK eSportsin tiedotteesta, tästä linkistä.

Lajeina oli ensin jalkapallopeli FIFA ja toisena lajina NHL-jääkiekkopelisarja. Voit lukea lisää SJK eSportsin ensimmäisestä vuodesta, tapahtumista ja organisaatiomuutoksista SJK:n nettisivujen uutisesta.

SJK eSportsin kunnianhimoinen tavoite on nostaa seura jalkapalloilun lisäksi, myös elektronisen urheilun saralla Suomen ja tulevaisuudessa Euroopan huipulle. OmaSp Stadionista halutaan myös tehdä koko Suomen ja Pohjoismaiden johtava eSports-keskus.

SJK eSportsin taustalla vaikuttaa ryhmä alan kokeneita tekijöitä, sekä pelaamisen ammattilaisia.

Yhteydenotot joko sähköpostitse: esports@sjk.fi tai puhelimitse:

Pekka Riihimaa
Manageri
044 565 3421

Mikko Jokipii
Tapahtumatuottaja
050 584 8284

Perttu Leppä
Fysiikka- ja mentaalivalmentaja

Toni Roponen
Mediatuottaja

Santeri Penttilä
Mediatuottaja
Alkuun