123 456 7890

Honka vei turnauksen

Espoolainen FC Honka otti turnausvoiton SJK:n U17 akatemioiden turnauksessa vakuuttavalla tyylillä.

Joukkue aloitti aamulla vahvasti kukistamalla TPV:n 5-1 ja lopulta finaalissa sai puoliaikaan saakka pelissä mukana ollut kotijoukkue SJK kyytiä numeroin 4-0 (0-0).

Alkulohkot pelattiin aamusta loppuun ja Hongan lisäksi voittajia olivat OLS, joka kaatoi MP:n 3-1, Reipas, joka kukisti FC Jazzin 2-0, sekä isäntäjoukkue SJK, joka pahoinpiteli JJK:ta peräti 5-0 (2-0) Joona Lautamajan avattua maalikarkelot komealla vaparimaalilla. Maalintekoa jatkoivat kahdesti osunut Antti Palomäki, Aleksi Leppänen ja Janne Tuohisaari.

Sijoista 7.-8. pelatessa TPV kaatoi FC Jazzin numeroin 2-1. Lauantaina ihan vahvasti pelannut JJK otti voiton Mikkelin Palloilijoista pelattaessa sijoista 5.-6.

Pronssiottelussa turnauksen tappioitta pelannut OLS murjoi FC Reippaan peräti 5-1.

Finaalissa kotijoukkue pystyi ensimmäisellä puoliajalla luomaan FC Honkaa enemmän paikkoja, mutta lopulta vieraat menivät menojaan ja turnausvoitto meni varmasti aivan oikeaan osoitteeseen.