eSports Joukkue

Hannes "Hansulinho" Kettunen

Viisinkertainen NHL-pelisarjan Suomen mestari Hannes ”Hansulinho” Kettunen liittyy SJK eSportsin riveihin. Suomen mestaruuksien lisäksi hän on voittanut pronssia NHL-pelisarjan maailmanmestaruuskilpailuissa Las Vegasissa.

Pelinimellä Hansulinho tunnettu Hannes Kettunen on 23-vuotias ja kotoisin Vantaalta. Hän on lajin tunnetuimpia pelaajia ja pelkästään miehen Facebook-fanisivu kerää satoja seuraajia. Nettipelejä seuraa vuosittain tuhansia katsojia. Aiemmin hän on edustanut Suomen suurinta elektronisen urheilun organisaatiota, ENCE eSportsia.

- Hannes on ollut meillä kiikarissa jo pidemmän ajan. Hän on herrasmiespelaaja viimeisen päälle ja tietysti Suomen menestynein pelaaja lajissaan, kommentoi SJK eSportsin manageri Pekka Riihimaa.

Risto "Dominointi" Järvi

SJK eSports laajensi pelivalikoimaansa kiinnittämällä maailmanrankingin ykkösen EA Sportsin NHL-jääkiekkopelisarjassa, kunRisto ”Dominointi” Järvi, siirtyy kantamaan jatkossa SJK:n värejä. Risto ”Dominointi” Järvi, on ollut NHL-pelisarjan maailmanrankingin kärkiviisikossa aina pelisarjan 2009-versiosta alkaen.

- Hienoa saada myös Risto osaksi organisaatiota. Meillä on mukana nyt kaksi oman lajinsa kyvykkäintä pelaajaa, joiden kautta voimme aloittaa hyvillä mielin luomaan seuran kilpapelitaivalta. Näiden kavereiden avulla voimme odottaa välitöntä menestystä niin Suomen kuin kansainvälisiltäkin pelikentiltä, kertoo SJK eSports -joukkueen manageri Pekka Riihimaa.

Alkuun