123 456 7890

Kiisto vei maalijuhlan
Seinäjoen Jalkapallokerhon Reservit pelasivat historiansa ensimmäisen ottelun sunnuntaina kotihallissa FC Kiisto A-Teamia vastaan häviten lopulta melkoiseksi maalijuhlaksi muodostuneen treenikamppailun 5-3 (1-0).

Kolmosessa pelaava vierailija ratkaisi ottelun viimeisten viiden minuutin aikana, mutta sitä ennen kotijoukkueella oli kaikki saumat iskeä voittoon tarvittava määrä maaleja.

Vaikka vieraat reilun vartin pelin jälkeen menivätkin johtoon, jo sitä ennen oli Matias Lampisella hyvä tilaisuus avata maalihanat Petri Hutun esityöstä. Vajaan puolen tunnin jälkeen Mikko Hakanen puolestaan laukoi pallon rimaan ja reilut pari minuuttia myöhemmin Juha Tuisku puski Juuso Koskelan keskityksestä yli maalin.

Haaskaajapoikien tuhlailu jatkui samanlaisena läpi ottelun. Vili Rajamäen veto painui niukasti ohi ja sekä Tuisku, että Lampinen hukkasivat avopaikat. Tahti jatkui toisella puoliajalla samanlaisena. Paikkoja tuli niin tiuhaan tahtiin isännille, että kirjanpito oli menna sekaisin.

Kärkeen tullut Juho Pajula onnistui tuhrimaan pari ensimmäistä, paikkaa, mutta vastaavasti hän myös viimeisteli kaksi maalia nostaen Kerhon tasoihin Joonas Kuivalaisen tehtyä onnekkaasti isäntien 2-1 -kavennuksen. Tuon kavennuksen jälkeen vieraat toki iskivät minuutin sisään kolmannen maalinsa.

Pajulan kahden maalin jälkeen peli näytti kääntyvän kotijoukkueelle, mutta pari kardinaaliluokan munausta kostautui ja näin viime kauden päätteeksi Kolmoseen noussut FC Kiisto A-Team rankaisi kahdella osumalla vieden voiton.

Kerhon Reservien ensimmäisessä harjoituspelissä oli paljon hyvääkin. Materiaalia valmentaja Jari Kujalalla oli käytössään todella paljon, maalipaikkoja luotiin tolkuton määrä ja kevättä kohti peli voi puolustuamisen osalta vain kohentua.

SJK: Atte Tervasmäki, Jussi Männikkö, Vesa Kivimäki, Herman Mäenalanen, Mikko Hakanen, Lasse Männikkö, Jesse Hautala, Sami Metsäranta, Petri Huttu, Matias Lampinen, Juuso Koskela (Vaihdosta: Joonas Kuivalainen, Karri Hiirikoski, Juha Tuisku, Juho Pajula, Juho Mäki-Maunus, Vili Rajamäki, Janne Mäntylä)