123 456 7890

Erittäin nuorella ryhmällä pelannut Kerho 07 Akatemia ei pystynyt haastamaan Kraftia Närpiössä. Kraft hallitsi peliä alusta lähtien ja teki kaksi maalia jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Lopulta taululla olivat rumat 6-0-lukemat

6-0 90 min Filip Lapveteläinen

Ottelu alkoi Kerhon kannalta murheellisesti, kun Jonas Granfors vei kotijoukkueen johtoon jo kuudennella minuutilla. Muutama minuutti myöhemmin Kraft siirtyi kahden maalin johtoon, kun pallo meni epäonnisesti maalin Kerhon puolustajasta. Reilun puolen tunnin kohdalla Sami Viljasella oli erinomainen paikka kaventaa, mutta laukaus jäi vaisuksi. Kraft iski kolmannen maalin vielä ensimmäisen puoliajan lopulla. Jonas Granfors syötti ja Mario Rac pisti pallon maaliin.

Tunnin pelin kohdalla Mario Rac pääsi laukomaan lähietäisyydeltä, mutta Marten Ritson torjui komeasti kulmaksi. Hetkeä myöhemmin Kraftin Mikael Johansson muutti lukemat 4-0:aan. Kymmenen minuuttia ennen loppua nähtiin ottelun viides maali. Mario Rac keskitti ja Jonas Granfors siirsi pallon maaliin takatolpalta. Lisäajalla Filip Lapveteläinen teki ottelun loppulukemiksi 6-0.

Tämä ottelu oli pojat vastaan miehet, sanoi Kerho 07 Akatemian päävalmentaja Max Peltonen lyhyesti ottelun jälkeen.

Kerho 07: Marten Ritson, Aleksi Leppänen, Joona Lautamaja, Jaakko Vihanta, Nikko Ruokangas, Janne Tuohisaari, Samuel Chacon (78› Matias Kangas), Jordi Lahnalakso, Matti Lähde, Aatu Kujanpää, Sami Viljanen (60› Jesse Sundman)