LähiTapiola yllätti Roope Riskin uudella Jopolla

23.10.2015

Torstain Ilkka-lehdessä SJK:n joukkueenjohtaja Jarmo ”Pötti” Tervasmäki esitti ainoan huolensa sunnuntain FF Jaro -ottelun alla: Roope Riskin Jopo on varastettu.” Myös Ilta-Sanomat noteerasi asian omassa uutisessaan. Artikkelit toivatkin paljon yhteydenottoja, joista mikään ei kuitenkaan ole johtanut Jopon löytymiseen. ”Aika lailla apostolin kyydillä kuljen. Treeneihin ja peleihin saan kyydin Jesse Sarajärveltä,” Riski kertoo.

SJK:n pääyhteistyökumppani LähiTapiola tuli kuitenkin hätiin ja lahjoitti Riskille upouuden menopelin: ”Me LähiTapiolassa luimme lehdestä, että Roopelta on varastettu Jopo. SJK:n yhtenä pääyhteistyökumppanina päätimme tulla apuun ja hankkia Roopelle uuden Jopon. Sitä riskiä ei haluttu ottaa, että hän joutuu kävelemään Keskuskentälle sunnuntaina. Kaikki voimat on varmasti parempi käyttää itse ottelussa. Nyt kun iltasella alkaa olla jo pimeää, niin annoimme mukaan myös kirkkaan heijastinliivin. Näkyy sitten paremmin liikenteessä.” kommentoi LähiTapiolan Markkinointi ja Viestintäpäällikkö Sirpa Hakala-Ostensen.

Katso video:

LähiTapiola on vahvasti läsnä ja kannustamassa sunnuntain ratkaisuottelussa. Myös yleisöllä on mahdollisuus voittaa itselleen vastaava uudenkarhea Jopo: ” LähiTapiolan väki on myös mukana kannustamassa sunnuntain ottelussa. Kun tuo Roopen uusi Jopo oli niin komea kulkupeli, päätimme hankkia samalla kertaa toisenkin. Sen me arvomme sunnuntain ottelussa.” jatkaa Hakala-Ostensen.

SJK – FF Jaro | 25.10 | 13:00 | Keskuskenttä | Liput: www.seamchip.fi/sjk


Lue ottelun ennakko tästä linkistä

Alkuun