Muutama sana päivän ottelutapahtuman järjestelyistä

7.4.2018

 

Tänään lauantaina 7.4. klo 17.00 alkaa Veikkausliiga Seinäjoen OmaSp Stadionilla, ottelulla SJK vs. PS Kemi.

Stadionbussi on kaikkein näppärin tapa tulla otteluun, Stadionbusseilla pääsee myös pois. Linjoja on kaksi, Musta-linja ja Kultainen-linja. Kultainen-linja kiertää Hyllykallion, Tanelinrannan, Kertunlaakson ja Pohjan kautta Seinäjoen keskustaan ja sieltä OmaSp Stadionille. Musta-linja kiertää Kärjen, Törnävän, Huhtalan, Simunan, Pajuluoman, Kasperin, Kivistön ja Seinäjoen keskustan kautta. Eli molemmilla linjoilla pääsee keskustasta peliin ja takaisin. Tarkempaa tietoa linjojen aikatauluista ja reiteistä saat Komia-Liikenteen sivuilta: TÄSTÄ. Kertakyyti maksaa 3 euroa.

OmaSp Stadionin portit ja palvelut aukeaa klo 15:00. Samalla alkaa Carlsberg Sports Barissa happy hour ja siellä voi katsella klo 15:00 alkavaa VPS - FC Inter ottelua. Carlsbergissa on DJ Josio nostamassa tunnelmaa ja noin 45 minuuttia ennen ottelua, siellä on myös pelaaja haastattelussa. Pelin jälkeen on jälleen happy hour ja juhlat jatkuvat pitkälle yöhön DJ Josion tanssittamana. Pelin jälkeen siellä on pelaajahaastattelu noin 20 minuuttia ottelun päätyttyä. Muut anniskelualueet stadionin katsomoiden takana aukeaa tuntia ennen avauspotkua.

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Fressin kanssa yhdessä ylläpidettävä Lapsiparkki aukeaa Pääkatsomon lohkojen 106 ja 107 alla klo 16:00. Siellä on valvottu alue lapsille, jossa on pomppulinnoja, kiipeilyseiniä ja muuta mukavaa. Lapsen voi jättää siellä olevien ohjaajien huomaan ja Lapsiparkki sulkeutuu noin 15 min ottelun jälkeen. SJK Shop palvelee ennen ottelua ja sen jälkeen OmaSp Stadionin kivijalassa ja porttien auetessa aukeaa myös Pääkatsomon lohkon 103 alapuolella oleva toinen SJK Shop. Nyt on tullut paljon uutuuksia fanituotteisiin ja siellä on ainakin uudet SJK-huivit ja kahvikupit heti saatavana, voit tutustua tuotteisiin SJK:n verkkokaupassa.

Tässä ottelussa on ensimmäistä kertaa käytössä katsomoanniskelualueet, joita löytyy kaikkiaan neljä. Pääkatsomossa anniskelualuetta on lohko 107 ja siellä rivit L1-L6. Kulku on Carlsberg Sports Barin Itäpäädyn puoleisesta ovesta. VIP-alueella, Mersunpenkit ovat kokonaisuudessaan katsomoanniskelualuetta ja niihin on kulku Atria Loungen kautta. Kannattajapäädyn keskiosa, seisomakatsomon alue jossa on Klopit, on jatkossa anniskelualuetta ja siten myös K18 aluetta. Myös vieraskannattajille varattu seisomakatsomo 114 Itäpäädyssä, on anniskelualue. Tarkoitus on että nämä alueet helpottaa ruuhkia edelleen käytössä olevien kaikkien anniskelualueiden lähellä ja parantaa viihtyvyyttä ottelutapahtumassa. Nyt ehtii käydä tauolla vessassa ja ostoksilla sekä palata juoman kanssa katsomoon, siirtyen sen jälkeen takaisin omalle paikalle jos niin haluaa. Kaikki on kuitenkin vielä uutta niin viranomaisille kuin meille järjestäjillekin, joten varmasti aluksi tulee sekaannuksia. Erityisesti se, että katsomoanniskelualue on viranomaisen määräyksellä ehdottomasti K18 aluetta, saattaa aiheuttaa mielipahaa tai hämmästystä. Pyydämme kuitenkin kärsivällisyyttä ja näitä alueiden järjestelyitä sekä mahdollisesti lisää katsomoanniskelualueita, voidaan lisätä lähitulevaisuudessa. Myös alueiden rajauksia voidaan muuttaa tulevaisuudessa.

Tervetuloa Suomen parhaaseen jalkapallon ottelutapahtumaan OmaSp Stadionille. Ennakkolippuja saa edelleen SJK:n verkkokaupasta. Ennakkolipulla saat varattua oman paikan ja se on aina edullisempi. Portilta ostettu lippu ei takaa omaa istumapaikkaa. Ennakkoliput: www.sjk.fi/verkkokauppa

Lisää juttua ottelutapahtuman uudistuksista SJK:n nettisivuilla: TÄSTÄ

Otteluennakko SJK:n nettisivuilla:TÄSTÄ

Alkuun