Pohjanoteeraus Helsingissä

31.5.2017

 

SJK kärsi Helsingissä historiansa suurimman tappion, kun HJK murskasi SJK:n peräti 6-0 luvuin. Edellinen suurin tappio on tullut 5-0 luvuin ja siitä on jo aikaa, sillä SJK pelasi silloin vielä Kakkosessa. HJK aloitti ottelun pyörremyrskyn lailla. Peliä oli pelattu alle viisitoista minuuttia, kun HJK johti jo 3-0 luvuin. Lisää jobinpostia tuli kun Mehmet Hetemaj joutui poistumaan kentältä loukkaantumisen vuoksi. Isännät eivät nostaneet missään vaiheessa jalkaa kaasulta ja numerot kertovat pelistä lopulta kaiken. SJK:lla on nyt pari päivää aikaa koota itsensä lauantaihin mennessä, sillä pelit jatkuvat jo silloin. Seinäjoen OmaSp Stadionille saapuu vieraaksi Turun FC Inter ja ottelu alkaa klo 18:00. Ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa. Tule kannustamaan SJK takaisin voittojen tielle. Kannustusta tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

HJK - SJK 6-0 (4-0)
1-0 1 min Vincent Onovo
2-0 8 min Evans Mensah
3-0 12 min Ville Jalasto
4-0 23 min Moshtagh Yaghoubi
5-0 58 min Alfredo Morelos
6-0 90 min Alfredo Morelos

Viime ottelun hyvä toinen puoliaika ei tarttunut mukaan Helsinkiin ottelun alkuun. Peli alkoi synkimmällä mahdollisella tavalla, kun Alfredo Morelos nousi oikealta laidalta boksiin ja syötti Vincent Onovolle, joka siirsi pallon maaliin.
Ensimmäisen vartin jälkeen peli oli 3-0. Alfredo Morelos syötti myös 2-0-maalin, ja Evans Mensah sai huudattaa kotiyleisöä. Kolmannen maalin teki Ville Jalasto, kun pallo pomppi pelaajaryppään läpi hänelle.
23. minuutilla nähtiin HJK:n neljäs maali. Moshtagh Yaghoubin kaukolaukaus painui verkkoon.
Puolen tunnin kohdalla Mehmet Hetemaj joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia, ja tilalle tuli Facundo Guichón.
Tauolle mentiin HJK:n hämmentävässä 4-0-johdossa. Tuskin kukaan ymmärsi näkemäänsä.
Ensimmäisellä puoliajalla kolme maalia syöttänyt Alfredo Morelos teki toisella puoliajalla kaksi maalia. Ensimmäinen tuli Juha Pirisen keskityksestä, ja toinen Atomu Tanakan kulmapotkusta.
Onneksi SJK:lla on heti lauantaina mahdollisuus näyttää, mihin joukkue oikeasti pystyy. Tämän päivän taso ei ole joukkueen, eikä yksittäisten pelaajien taso.

SJK: Mihkel Aksalu MV, Marc Vales, Billy Ions, Tomas Hradecky, Matti Klinga, Obed Malolo, Elias Ahde (62’ Jesse Sarajärvi) Chema Antón (55’ Diego Bardanca), Mehmet Hetemaj (30’ Facundo) ja Erfan Zeneli.

SJK:n seuraava ottelu on ensi lauantaina 3.6. klo 18:00, kun FC Inter tulee vieraaksi Seinäjoen OmaSp Stadionille. Ottelun ennakkoliput saat edullisimmin SJK:n verkkokaupasta.

Alkuun