123 456 7890

SJK Reservit päättivät kauden ensimmäisen puolikkaan voittoon FC Kiisto A-Teamistä lukemin 3-1. Nurmon Pallonurmella tuulisessa kelissä pelattu ottelu oli jo Kerhon yhdestoista perättäinen voitto uudella sarjatasolla.

SJK Reservit – FC Kiisto A-Team 3-1 (2-0)
09 min 1-0 Joonas Kuivalainen
44 min 2-0 Mikael Muurimäki
88 min 2-1 FC Kiisto A-Team
90 min 3-1 Petri Huttu

Ressut aloitti ottelun vauhdikkaasti ja jo 9. minuutilla pallo pomppasi maalin edestä Joonas Kuivalaiselle, joka nosti kotijoukkueen hallitusti johtoon. Kerho prässäsi koko ensimmäisen puolikkaan kovaa eikä vaasalaiset päässeet pelaamalla omalta alueeltaan pois kertaakaan. Juuri ennen taukovihellystä Mikael Muurimäki onnistui vielä lisäämään kotijoukkueen johtoa ja näyttikin siltä, että toisella jaksolla saatettaisiin nähdä rumat lukemat.

Näin ei kuitenkaan käynyt vaan pelin tempo laski selkeästi joukkueiden palattua areenalle. Vaihdosta sisään tulleella Ville Pakkalalla oli pari loistavaa paikkaa ratkaista ottelu, mutta viimeistely ontui tänään. Kiisto onnistuikin aiheuttamaan vielä loppuhetkillä pieniä sydämentykytyksiä kaventamalla hieman huolimattomasti pelatusta tilanteesta. Petri Huttu kuitenkin hiljensi vierasjoukkueen haihattelut tasoituksesta purjehtimalla hallitusti koko kentän läpi ja sinetöiden kolme pistettä tyylikkäästi takakulmaan.

Seuraavaksi Reserveillä on vuorossa Regions’ Cupin ensimmäinen vierasottelu, josta voitolla aukeaisi tie jo puolivälieriin. Bussin nokka kääntyy lauantaina 7.7. Kouvolaa kohti, jossa vastaan asettuu Kaakkois-Suomen Nelosessa vaikuttava FC Peltirumpu. Ottelu pelataan Lehtomäen kentällä ja se alkaa klo 16.00.

SJK Reservit: Tomi Peltokangas, Janne Hosio, Petri Niemi, Juha-Jaakko Ulvila, Mikko Väänänen (71. Jukka Yli-Renko), Joonas Kuivalainen (57. Joona Lautamaja), Petri Huttu, Saku Koskinen, Jesse Sarajärvi (81. Juuso Koskela), Mikael Muurimäki (57. Ville Pakkala), Samir Bouroussi (62. Aleksi Ahde)