123 456 7890

SJK Reservit kärsivät kauden ensimmäisen tappion Kolmosessa Sundom IF:n vietyä pisteet Vaasassa lukemin 2-1. Heikoissa kenttäolosuhteissa pelatussa ottelussa Kerho ei päässyt pyörittämään peliään totuttuun tapaan vaan kotijoukkue venyi omilla vahvuuksillaan isoon voittoon.

Sundom IF – SJK Reservit 2-1 (1-0)
45 min 1-0 Henri Söderlund
73 min 1-1 Petri Huttu rp.
80 min 2-1 Markus Bärden

Ottelun avausmaali nähtiin vasta aivan ensimmäisen puoliajan lopussa. Sundom sai rakennettua Kerhon keskialueen pallonmenetyksen jälkeen pienoisen ruuhkan maalinedustalle, josta Henri Söderlund tuikkasi pelivälineen verkkoon. Mikael Muurimäellä oli omat paikkansa avausjaksolla, mutta päätuomari Albin Österroos armahti syystä tai toisesta kotijoukkueen sääntöjen rajamailla vääntäneen puolustuksen pariinkin otteeseen rangaistusalueen sisällä.

SJK nousi tasoihin 73. minuutilla, kun Österroosin oli viimein otettava pilli kauniiseen käteen Sundomin rikkoessa Eetu Takalaa pilkun arvoisesti. Petri Huttu niittasi pelivälineen maaliin ja tilanne näytti vierailijoiden kannalta lupaavalta. Taivas kuitenkin synkkeni 10 minuuttia ennen loppua kotijoukkueen kapteeni Markus Bärdenin sijoitettua vaparin paristakympistä täydellisesti yläkulmaan.

Seuraavaksi Ressut kohtaavat joko Jyväskylän Seudun Palloseuran Regions’ Cupin puolivälierässä tai FC KOMUN Mustasaaressa keskiviikkona 25.7. klo 19.00. Jyväskylässä pelattavan puolivälierän ajankohta ei ole vielä selvillä. Se on kuitenkin varmaa, että neljä ottelua ja satoja kilometrejä 12 päivän sisään tahkonneet pelaajat viettävät seuraavan viikon hyvin ansaitulla lomalla.

SJK Reservit: Tomi Peltokangas, Joona Lautamaja, Petri Huttu, Petri Niemi (46. Henri Huilla), Lasse Männikkö (13. Juha-Jaakko Ulvila), Joonas Kuivalainen (56. Eetu Takala), Aleksi Ahde (85. Jukka Yli-Renko), Saku Koskinen (65. Samir Bouroussi), Jesse Sarajärvi, Mikael Muurimäki, Ville Pakkala