123 456 7890

SJK Reservit palasivat parin viikon hyvin ansaitulta lomalta takaisin sorvin ääreen Mustasaaressa, jossa vastaan asettui FC KOMU. Pieni huili olikin selvästi ollut Ressuille paikallaan ja maalieroa paranneltiin hyvissä olosuhteissa oikein huolella. Peräti 10 maalin voitto mustasaarelaisista takaa kihelmöivät asetelmat ensi tiistain huippumatsiin JBK:ta vastaan.

FC KOMU – SJK Reservit 1-11 (1-4)
20 min 0-1 Petri Huttu
23 min 0-2 Saku Koskinen
34 min 0-3 Kalle Taimi
35 min 0-4 Ville Pakkala
39 min 1-4 Miika Ekström
48 min 1-5 Teemu Penninkangas
51 min 1-6 Petri Huttu
65 min 1-7 Kalle Taimi
66 min 1-8 Ville Pakkala
71 min 1-9 Petri Huttu
85 min 1-10 Samir Bouroussi
90 min 1-11 Aki Sipilä

Ottelu alkoi rauhallisissa merkeissä Kerhon ottaessa pallon hallintaan ja kierrättäessä sitä laidoilta ylöspäin. Läheltä piti jo pariinkin otteeseen ennen kuin Petri Huttu nousi oikealta laidalta rangaistusalueelle ja laukoi tarkasti vierailijat johtoon. Lisää seurasi muutaman minuutin päästä Saku Koskisen taisteltua tilanteen kotijoukkueen maalilla loppuun asti. 10 minuutin päästä SJK iski jälleen kahdesti parin minuutin sisään. Ensin Kalle Taimi puski Hutun antaman kulman sisään ja seuraavasta hyökkäyksestä maalinteossa onnistui Kerhon todellinen voimahyökkääjä Ville Pakkala.

FC KOMU sai hieman balsamia haavoilleen viitisen minuuttia ennen puoliajan loppua Miika Ekströmin oltua Kerhon maalilla niin sanotusti oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kavennusmaalista huolimatta kentällä nähtiin tänään vain yksi joukkue, jonka perässä mustasaarelaiset yrittivät parhaansa mukaan juosta.

Toiselle puolikkaalle Reservit lähtivät parantelemaan maalieroaan, joka oli vielä ennen tätä kamppailua seitsemän maalin verran sarjaa johtavaa JBK:ta perässä. Ensimmäisenä tolppien väliin osui Teemu Penninkangas, joka sai mainion keskityksen Ykkösessä pelikiellossa olleelta Aki Sipilältä. Tämän jälkeen nimensä pöytäkirjaan maalasivat toistamiseen niin Huttu, Taimi kuin Pakkalakin. Huttu viimeisteli vielä hattutemppunsa ennen kuin Samir Bouroussi ja Sipilä nostivat toisen puoliajan lopullisen saldon juurikin seitsemään täysosumaan.

Seuraavaksi SJK kohtaa siis kotonaan koko syyskierroksen kenties merkittävimmässä matsissa JBK:n. Kevätkierroksella Kerho haki pisteet FF Jaron farmiseuralta lukemin 0-2 ja kaikki merkit viittaavat siihen, että nousija löytyy kauden päätteeksi näistä kahdesta joukkueesta. Kentällä nähdään varmasti pelimiehiä niin Ykkösestä kuin Veikkausliigastakin, joten jos et vielä ole Reservejä tällä kaudella livenä nähnyt niin nyt olisi korkea aika.

Titaanit kohtaavat Nurmon Pallonurmella tiistaina 31.7. ja taistelu kärkipaikasta alkaa klo 19.00. Sisään pääsee vitosella ja kentän kanttiinista löytyy niin kaffeet kuin makkaratkin.

SJK Reservit: Tomi Peltokangas, Janne Hosio, Kalle Taimi, Juha-Jaakko Ulvila, Timo Rauhala, Aki Sipilä, Saku Koskinen, Aleksi Ahde (66. Joonas Kuivalainen), Petri Huttu (74. Samir Bouroussi), Teemu Penninkangas (58. Jesse Hautala), Ville Pakkala