123 456 7890

SJK – IFK Jakobstad 5-2 (2-0)
17 min 1-0 Mikael Muurimäki
27 min 2-0 Mikael Muurimäki
47 min 3-0 Mikael Muurimäki
53 min 4-0 Jesse Hautala
56 min 4-1 Lucas Ramsay
60 min 4-2 Lucas Ramsay
77 min 5-2 Joonas Kuivalainen

SJK Reservien marssi voitosta voittoon jatkui Kolmosen ottelussa pietarsaarelaista IFK Jakobstadia vastaan Nurmon Pallonurmella. Illan vakuuttavimmasta suorituksesta vastasi jälleen kerran huikeaan vireeseen äitynyt Mikael Muurimäki, joka iski ottelun kolme ensimmäistä maalia.

Kerhon peli pyöri ensimmäisellä puolikkaalla paikoittain erittäin näyttävästi ja ensimmäinen maali nähtiin reilun vartin jälkeen. Janne Hosio antoi Muurimäelle loistavan syötön toppareiden väliin eikä Mikillä ollut vaikeuksia viimeistelyssä. Toisessa maalissa Jesse Hautala pujotteli hienosti oikealta laidalta rangaistusalueelle sisään ja antoi maalille erinomaisen syötön, jonka Muurimäki siirsi verkkoon.

Hattutempun viimeinen silaus nähtiin heti toisen jakson alkuun, jolloin keskikentällä tahtipuikkoa heiluttanut Ville Ylinen laittoi Muurimäen puolittain läpi. Vahvan väännön jälkeen IFK Jakobstadin maalivahti sai kaivaa pallon kolmannen kerran selkänsä takaa. Viitisen minuuttia myöhemmin oli Muurimäen vuoro pedata avopaikka Hautalalle, joka viimeistelikin tyylikkäästi Kerhon jo neljän maalin karkumatkalle.

Peli ei kuitenkaan ollut ohi ja Kerhon nostaessa hieman jalkaa kaasulta vierailijat kiittivät sekä kuittasivat välittömästi. IFK osui kolmessa minuutissa kaksi kertaa ja kotijoukkue joutui hetken aikaa miettimään kuvioitaan uusiksi. Kahta maalia lähemmäksi pietarsaarelaiset eivät kuitenkaan päässeet ja Joonas Kuivalainen viimeisteli 77. minuutilla loppunumeroiksi 5-2.

Seuraavan kerran SJK Reservit ovat tulessa 29.6. klo 19:00 Kokkolassa GBK/2:n vieraana. Regions’ Cupissa Ressuille arvottiin viidennellä kierroksella vieraspeli kouvolalaista FC Peltirumpua vastaan. Päivämäärä tuolle koitokselle on vielä avoinna.

SJK Reservit: Tomas Karike, Petri Huttu, Petri Niemi (60. Kalle Taimi), Juha-Jaakko Ulvila, Mikko Väänänen, Janne Hosio, Saku Koskinen (80. Eero Rantanen), Ville Ylinen (60. Joonas Kuivalainen), Jesse Hautala (71. Juuso Koskela), Samir Bouroussi, Mikael Muurimäki