123 456 7890

SJK Reservit ei jättänyt mitään arvailujen varaan ottelussa Kauhajoen Karhua vastaan vaan nappasi täydet kolme pistettä murskalukemin 7-1. Pahin kilpakumppani JBK pelaa kierroksen ottelunsa vasta huomenna, joten SJK on tällä hetkellä Kolmosen kärjessä viiden pisteen kaulalla pietarsaarelaisiin nähden.

SJK Reservit – Kauhajoen Karhu 7-1 (3-1)
15 min 0-1 Sergei Jegorov rp.
28 min 1-1 Tommi Haanpää
31 min 2-1 Aleksi Ahde
39 min 3-1 Saku Koskinen
56 min 4-1 Kim Palosaari
57 min 5-1 Mikko Ylihärsilä
68 min 6-1 Miika Asunmaa
90 min 7-1 Petri Niemi rp.

Karhu siirtyi ottelussa johtoon vartin pelin jälkeen, kun Mikko Ylihärsilä rikkoi rangaistusalueen sisällä keltaisen arvoisesti. Pilkun laittoi sisään vieraiden tähtipelaaja ja Kolmosen maalipörssin kärkinimi Sergei Jegorov. Kerhon kuittaus tuli noin varttia myöhemmin, kun Kim Palosaari jatkoi pelikuntoaan hakevan Tommi Haanpään vasemmalta läpi. Haanpää ei laatupaikasta erehtynyt vaan sijoitti pallon kylmänviileästi etukulmaan.

Ottelun voittomaali nähtiin vain muutamaa minuuttia myöhemmin, kun jälleen pirteästi esiintynyt Jesse Sarajärvi syötti loistavan juoksun tehneen Aleksi Ahteen pahantekoon. Viitisen minuuttia ennen puoliaikaa Kerho siirtyi jo kahden maalin karkumatkalle pallon pomppiessa maalin edessä Saku Koskiselle, jolla oli helppo työ viimeistellä se verkon perukoille.

Toista puoliaikaa ehdittiin pelata reilu 10 minuuttia, kun kotijoukkue alkoi kasvattamaan maalieroaan. Ensiksi onnistui Palosaari kärkiparinsa Mikael Muurimäen tarjoilusta ja vain minuuttia myöhemmin Ylihärsilä pääsi täysin vapaasti puskemaan Sarajärven antaman kulman sisään.

Miika Asunmaa venytti maaliputkeaan 68. minuutilla jo viiden ottelun ja viiden osuman mittaiseksi. Ressujen illan kruunasi matsin viimeisellä minuutilla omaa maaliputkeaan virittelevä Petri Niemi, joka naulasi loppulukemat pilkulta. Karhun paidassa nähtiin tänään pari Kerholle hyvinkin tuttua miestä, kun vihreäpaitojen keskikentällä hääräsi sekä Jaakko Lampi että Johannes Saranpää.

Seuraavaksi SJK Reservit kohtaa vieraissa IFK Jakobstadin. Ottelu pelataan Pietarsaaren Länsikentällä torstaina 6.9. ja se alkaa klo 19.30.

SJK Reservit: Tomas Karike, Janne Hosio, Kalle Taimi, Mikko Ylihärsilä, Joona Lautamaja, Jesse Sarajärvi, Saku Koskinen, Aleksi Ahde (49. Samir Bouroussi), Tommi Haanpää (55. Miika Asunmaa), Kim Palosaari (62. Eetu Takala), Mikael Muurimäki (68. Petri Niemi)