123 456 7890

SJK Reservit taisteli itsensä Regions’ Cupissa neljän parhaan joukkoon Jyväskylän Seudun Palloseuraa vastaan. Kerho pääsi pelaamaan yli 70 minuuttia ylivoimalla, mutta voitto irtosi silti vasta jatko-ottelun jälkeen.

JPS – SJK Reservit 2-3 (1-1, 2-2)
01 min 0-1 Mikael Muurimäki
14 min 1-1 Aapo Autio
59 min 1-2 Samir Bouroussi
86 min 2-2 Aapo Autio rp.
93 min 2-3 Henri Huilla

SJK aloitti ottelun todella väkevästi ja Mikael Muurimäki venytti verkkoa jo 15 sekunnin pelin jälkeen. Vajaan vartin jälkeen JPS kuitenkin tasoitti puntit, kun kotijoukkueen tähtipelaaja Aapo Autio osui maalipuiden väliin. Ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja enempää nähty vaan tauolle siirryttiin tasatilanteessa 1-1.

Toinen puolikas alkoi jyväskyläläisten leirissä hieman synkissä tunnelmissa, kun ottelun päätuomari nosti kotijoukkueen pelaajalle tämän toisen keltaisen kortin ja sitä myötä myös punaisen. Kerho käytti tilaisuuden hyväkseen ja siirtyi 59. minuutilla johtoon Saku Koskisen alustaessa paikan Samir Bouroussille, joka ei erehtynyt.

Vaan vielä jaksoi kotijoukkue taistella pelin tasoihin. Autio iski päivän toisen maalinsa muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua aavistuksen kyseenalaisesta rangaistuspotkusta ja näin ollen ratkaisua jouduttiin hakemaan jatko-ottelusta. Kerhon sankariksi nousi A-juniori-ikäinen Henri Huilla, joka niittasi vierailijoiden voittomaalin 93. minuutilla.

Välierissä Ressuja vastaan asettuu FC Kontu ja ottelu pelataan Helsingissä. Matsin ajankohta selvinnee ensi viikolla. Seuraavaksi SJK Reservit kohtaa Kolmosessa kokkolalaisen Ykspihlajan Reiman. Ykspihlajassa käytävä kamppailu pelataan torstaina 9.8. ja se alkaa klo 19.00.

SJK Reservit: Tomi Peltokangas, Joona Lautamaja, Henri Huilla, Juha-Jaakko Ulvila, Kalle Taimi, Joonas Kuivalainen (46. Toni Kujala), Aleksi Ahde (79. Jukka Yli-Renko), Saku Koskinen, Jesse Hautala (46. Eetu Takala), Mikael Muurimäki, Samir Bouroussi (84. Jussi Kankaanpää)