SJK Family Night päättää kauden

13.10.2019

Koko SJK:n kauden päätöstapahtuma, SJK Family Night, vietetään OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa lauantaina 19.10. Ovet aukeaa klo 20:00 ja ohjelmaosuus alkaa noin klo 21:30. DJ nostaa tunnelmaa ennen ja jälkeen ohjelmaosuuden. Tilaisuuteen on vapaa pääsy mutta se on sallittu vain 18 vuotta täyttäneille.

SJK Family Night -tapahtumassa SJK:n pelaajat, taustaryhmä ja seuran työntekijät kumppaneineen sekä kaikki SJK:n kannattajat, viettävät yhdessä yhteistä iltaa vielä kerran ennen pelaajien lähtöä lomille. Tilaisuudessa palkitaan onnistujia muun muassa SJK:n naiskatsomon ja joukkueen toimesta. Tänä vuonna myös SJK Akatemia palkitaan hienosta noususta Ykköseen taustoineen ja seuran mahdollisesti jättäviä pelaajia muistetaan. Tilaisuus huipentuu hetkeen, jolloin SJK:n kannattajaryhmä Klopit julkistaa oman valintansa kauden pelaajaksi. Kloppien Kannu, on jaettu seuran ensimmäisestä kaudesta alkaen, joten nyt palkinto jaetaan 12. kerran. Viime kaudella sen voitti Johannes Laaksonen.

Tervetuloa lämpimästi SJK-perheen yhteiseen tapahtumaan OmaSp Stadionille!

Samana lauantaina, pelaa SJK päivällä klo 15:00 alkaen, kauden päätösottelun OmaSp Stadionilla, missä se kohtaa FC Lahden. Ennakkoliput otteluun saa SJK:n verkkokaupasta ja SJK Shopista.

Alkuun