123 456 7890

SJK U23 nousi Kakkosen C-lohkossa toiseksi, voittamalla OLS:n vieraissa 4-0. Päivän sankareina oli ensimmäistä peliään SJK-paidassa pelannut brasilialaispelaaja Layon Dantas sekä Daniel O’Brien, jotka molemmat osuivat kahdesti. SJK U23 hallitsi varsinkin ensimmäistä puoliaikaa lähes mielinmäärin ja johti jo tauolla 2-0. Sen jälkeen peli hieman tasoittui, mutta maalit iski edelleen SJK U23. Voiton myötä SJK U23 nousi toiseksi, ohi TPV:n ja pelit jatkuu kahden viikon päästä juuri heitä vastaan. TPV – SJK U23 pelataan Tampereella sunnuntaina 26.8. klo 18:30.

OLS – SJK U23 0-4 (0-2)
0-1 30 min Layon Dantas
0-2 35 min Daniel O’Brien rp.
0-3 79 min Layon Dantas rp.
0-4 90 min Daniel O’Brien

SJK U23 hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa, pitämällä palloa itsellään. Hallinta tuotti tulosta puolen tunnin kohdalla, kun uutena miehenä mukaan liittynyt Layon Dantas pääsi tekemään uransa ensimmäisen maalin SJK-paidassa, ensimmäisessä pelissään. Maali lähti hyvästä keskityksestä kohti maalinedustalla ollutta Sami Viljasta. Viljanen ei kuitenkaan saanut kunnon osumaa ja Layon pääsi vetämään boksin viivalta pallon aivan putken alle.

Lisää tuli vain viisi minuuttia edellisestä, kun OLS pelaaja kaatoi boksissa maalinteossa olleen Sami Vijasen. Daniel O’Brien pääsi kasvattamaan rangaistuspilkulta maalisaldonsa seitsemään.

Toisella puoliskolla SJK U23 sai ottaa jalkaa pois kaasulta ja samalla peli tasoitui kenttätapahtumien osalta. Maalien teossa SJK kuitenkin jatkoi, saamalla ottelun toisen rangaistuspotkun, kun avausmaalin tehnyt Layon kaadettiin läpiajossa boksissa. Mies itse meni antamaan pilkkua ja teki jo toisen maalinsa ensimmäisessä ottelussaan.

Vielä ennen ottelun loppua, pääsi Daniel O’Brien iskemään hänkin päivän toisensa läpiajosta, joka lähti syvältä omalta alueelta. O’Brien pääsi välttämään paitsioansan ja pääsi nokikkain maalivahdin kanssa. OLS-maalivahti torjui tilanteen puolittain rangaistusalueen rajalla, mutta O’Brien sai pidettyä pallon hallussaan ja kiersi hänet, pistäen pallon tyhjään maaliin. Samalla O’Brien nousi tasamaaleihin joukkueen sisäisessä maalipörssissä Joonas Lepistön kanssa, joilla molemmilla on nyt kasassa kahdeksan maalia.

SJK U23: Severi Ikäheimo MV, Ville Tikkanen, Joonas Sundman (45’ Ville Pajula), Arttu Aromaa, Joona Lautamaja, Marcus Vinicius (76’ Oskar Pihlaja), Diego Martins, Layon Dantas, Daniel O’Brien, Joonas Lepistö ja Sami Viljanen (82’ Jaakko Vihanta).