123 456 7890

SJK U23 vietti mainion viikon, kun se voitti molemmat pelaamansa ottelut. Molemmissa otteluissa oli maali-iskussa kesäkuussa 20 vuotta täyttänyt hyökkääjä Joonas Lepistö, jonka maalisaldo kahdessa pelissä oli viisi. Tänään syntyi hattutemppu Närpiön Kraftin verkkoon. Samalla Lepistö nousi joukkueen sisäisen maalipörssin kärkeen kahdeksalla maalillaan. SJK U23 aloitti ottelun pirteästi ja se johti peliä jo 2-0 kun 10 min oli pelattu. Tämä hieman passivoitti joukkuetta ja Kraft pääsi paremmin mukaan ensimmäisen puoliskon lopussa ja toisen alussa. Kuitenkaan mitään varsinaista vaaraa ei syntynyt Severi Ikäheimon vartioimalle maalille. SJK U23 paranteli maalisaldoa vielä toisella jaksolla ja otti täydet pisteet myös viikon kotiottelusta. Seuraava peli on ensi viikon sunnuntaina, kun SJK U23 matkustaa OLS:n vieraaksi Ouluun. Ottelu siellä alkaa klo 18:30.

3-0 maali

Hieno viikko, kuusi pistettä kahdesta pelistä ja maaliero 7-1 meille. Nyt saimme myös pidettyä sen nollan, mitä olemme kaivanneet, kun olemme monesti lopussa päästäneet ihan turhia maaleja. Tänään alku oli meiltä hyvä ja ensimmäinen maali oli hieno pusku erikoistilanteesta. Toisen puoliajan alussa Kraft prässäsi kovaa ehkä sen alun 15 minuuttia ja siinä emme vain päässeet prässin alta pois. Mutta sitten saimme kolmannen maalin ja tilanne rauhoittui. Ei meillä kuitenkaan hätää ollut, enkä muista että heillä olisi ollut oikeastaan oikein yhtään paikkaa. Erikoistilanteista tiedettiin että Kraft on vaarallinen ja puolustettiin ne tänään tosi hyvin, sanoi SJK U23 vastuuvalmentaja Jani Uotinen.

2-0 johtoasemassa me ehkä hieman puskimme liikaa ja olisi pitänyt liikuttaa palloa sekä tehdä puolenvaihtoja enemmän, että olisimme päässee käyttämään hyödyksi molempia laitoja paremmin. Mutta ei kuitenkaan mikään iso ongelma. Siinä alkoi ehkä hieman tuntumaan pelaajilla että nyt tulee lisää maaleja. Vähän turhan vaikeita ratkaisuja yritettiin, kun helpommallakin olisi päässyt. Mutta se on ihan ymmärrettävää, kun jätkät halusi hyökätä ja tehdä maaleja. Kolme hieno maalia tehtiinkin, joten sillä tavalla oltiin hyvllä jalalla. Oli siinä pari muutakin paikkaa, Oskar Pihlajalla oli hyvä läpiajo, mutta hyvä viikko, Uotinen jatkaa.

Joonas Lepistö on ollut nyt hyvässä vireessä. Ja tärkeintä hänen kohdallaan on, että olemme saaneet talvesta asti pidettyä hänet kunnossa. Hänellä on ehkä harjoittelujakso pitkään aikaan. Hän on hyvä pelaaja, mutta loukkaantumiset ovat sotkeneet. Nyt vain toivotaan että hän myös pysyy kunnossa, sillä uskon että varmaan parempaakin on vielä vain luvassa. Kun pääsee ehjänä harjoittelemaan joukkueen kanssa ja tulee maaleja, niin se tekee hyvää itseluottamukselle. Ja kyllä se näkyy että kunto on hyvä. Osaahan se pelata kyllä poika, päättää Uotinen lopuksi.

SJK U23: Severi Ikäheimo MV, Alex Kivimäki (84’ Tuomas Rintamäki), Aleksi Pöntinen (71’ Joonas Kuivalainen), Joonas Lepistö, Janne Tuohisaari, Robbie Malolo, Nicolas Kotamäki, Arttu Aromaa, Sami Viljanen (85’ Oskar Pihlaja) ja Diego Martins