Tervetuloa Hatakka, Guichón ja Bardanca!

15.3.2017Puolustajat Dani Hatakka ja Diego Bardanca sekä hyökkäävä keskikenttäpelaaja Facundo Guichón, ovat tehneet SJK:n kanssa pelaaajasopimukset. Kaikki kolme olivat SJK:n mukana Espanjassa leirillä ja he ovat Seinäjoella mukana SJK:n harjoitusvahvuudessa.

Suomen U21-maajoukkueen vakionimiin kuulunut 22-vuotias puolustaja Dani Hatakka, siirtyy Seinäjoelle Norjan pääsarjaseura Brann Bergenistä, minne hänellä on vielä kolme vuotta sopimusta jäljellä. Brann kuitenkin vuokraa Hatakan SJK:lle koko kaudeksi 2017. Pelipaikaltaan hän on keskuspuolustaja, mutta hän on pelannut paljon myös laitapakkina. Hatakka on pelannut aiemmin Veikkausliigassa KuPS:n ja FC Hongan riveissä.

Espanjalainen 190-senttinen ja 23-vuotias keskuspuolustaja Diego Bardanca, on tehnyt SJK:n kanssa 1+1-muotoa olevan pelaajasopimuksen ja hän siirtyy Espanjan kolmannen sarjatason Real Jaénin joukkueesta. Urallaan hän on edustanut myös Levantea ja Real Valladolidia. Kaikkiaan pelejä Espanjan kolmannella sarjatasolla on yli 50. Bardacana on syntyisin Leónista ja saanut pelaajakoulutuksensa Deportivo La Corunassa. Vuosi sitten hän loukkaantui, kun toinen pelaaja astui hänen naamansa päälle. Leuka murtui ja hän käyttää siitä syystä pelatessaan mustaa naamaria joka peittää hänen kasvojensa alaosan. Hän on pelannut myös keskikentällä puolustavassa roolissa.

Uruguaylainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja tai laitahyökkääjä, Facundo Guichón on tehnyt SJK:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimuksen. 26-vuotias pallotaituri on aloittanut uransa kotimaansa Penarólissa, pelannut siellä maansa pääsarjaa, kunnes siirtyi Espanjan toiselle sarjatasolle Alcorcónin riveihin. Sieltä hän siirtyi valmentaja José Bordalásin mukana Alavesin paitaan ja oli mukana viime kaudella nousemassa pääsarjaan Alavesin kanssa. Pelejä Espanjan toisella sarjatasolla on kasassa yli 60. Facundo ehti jo tehdä debyyttinsä SJK:n paidassa maanantaina Suomen Cupissa ja samalla syntyi myös miehen avausmaali SJK:ssa, kun RoPS kaatui 2-0-luvuin Kemin Junkohallissa. Facundo iski ottelun loppunumerot toisella puoliajalla.

- Nämä kaikki kolme pelaajaa osoittivat meidän leirillä, että heidän myötä joukkue vahvistuu. Jokainen heistä on vahvistus meidän joukkueeseen, kommentoi SJK:n päävalmentaja Sixten Boström.

- Siirtoikkuna on kuitenkin auki ja skouttaamme vielä mahdollisia lisävahvistuksia, Boström jatkaa.

SJK esittelee pelaajat tarkemmin medialle ensi viikolla pidettävässä tiedotustilaisuudessa.

Kaikki pelaajat ovat tarvittaessa käytettävissä ensi lauantaina 18.3. kun SJK isännöi OmaSp Stadionilla Suomen Cupin puolivälierässä Turun FC Interiä. Ottelu alkaa klo 16:00 ja portit sekä palvelut aukeavat klo 14:30. Liput otteluun ovat myynnissä jo nyt ja voit lukea lisää järjestelyistä omasta uutisestaan SJK:n nettisivuilta.
Alkuun