123 456 7890

SJK U19 jatkaa SM-sarjassa ilman voittoja, vaikka se teki loistavan nousun 0-2 tappioasemasta toisen puoliajan vahvalla esityksellä. Voitoon asti ei hallinnasta huolimatta päästy loistokuntoisella Seinäjoen Keskuskentällä.

SJK U19 – PK-35 Vantaa U19 2-2 (0-2)
0-1 24 min Tatu Haglund rp.
0-2 29 min Antti Hyttinen
1-2 48 min Joona Lautamaja
2-2 65 min Jesse Sarajärvi

Vastustaja oli siinä mielessä erittäin mielyttävä tuttavuus, että kyseessä oli pelaava porukka, parin edellisen lähinnä puolustamaan keskittyvän joukkueen jälkeen.

Itseasiassa PK-35 osasi hommansa sen verran hyvin, että ensimmäisellä puoliajalla SJK oli altavastaajana.
PK-35 rakenteli hyvin, pallo liikkui mieheltä miehelle nopeasti ja SJK pelaajien etäisyydet kasvoivat hiukan liian suuriksi. Tästä syystä SJK joutui juoksemaan lähinnä pallon perässä eikä prässiä saatu toimimaan kunnolla.

PK-35 onnistui myös maalinteossa ja yhden mustan viisiminuuttisen aikana osoitti erotuomari Olli-Jussi Sariola ensin pallon pilkulle, mistä Tatu Haglund ei erehtynyt ja hetkeä myöhemmin myös Antti Hyttinen löysi tilaa puolustajien välistä ja vei vantaalaiset jo vakuuttavalta tuntuneeseen 0-2 johtoon.

Toiselle puoliajalle SJK tiivisti ryhmäänsä, laittoi pelaajien etäisyydet valmentaja Jorma Tuohisaaren ohjeilla kuntoon. Prässiäkin nostettiin rohkeasti ylemmäs ja näin saatiin vastustajalta tila pois sekä pelinrakentelu kuriin.

Toinen puoliaika ei ehdi vanhentua kuin muutaman minuutin, kun Joona Lautamaja kaventaa ottelun 1-2:een.

Reilun tunnin pelin jälkeen pallo on jälleen vantaalaisten maalissa, kun Janne Tuohisaari laukoo ja puolustaja onnistuu blokkaamaan vedon. Paikalla on ensimmäisenä Jesse Sarajärvi, joka siirtää tasoituksen maaliverkkoon.

– Mielestäni me hallittiin toista puoliaikaa. Saatiin kaksi kunnollista tekomaalia ja paikkoja oli jopa voittaa ottelu.
Vastustaja oli vaarallinen kuitenkin koko ajan ja hekin saivat pari hyvää tilannetta keskialueen pallonriistoista. Hyvä nousu kuitenkin meiltä,