Uusia yhteistyökumppaneita

19.2.2014

Seinäjoen Jalkapallokerho on solminut merkittävät yhteistyösopimukset Hotel Sorsanpesän ja Kopiokeskus EPKK Oy:n kanssa jalkapallokaudelle 2014.

- On todella hienoa saada uusia paikallisia yrityksiä Seinäjoen Jalkapallokerhon toimintaan mukaan, SJK:n toimitusjohtaja Kari Martonen toteaa.

- Uskon että tämän yhteistyösopimuksen myötä näkyvyytemme tulee varmasti kasvamaan, sillä Hotel Sorsanpesä näkyy ensi kesänä Kerhon peliasuissa. Lisäksi tulemme tekemään todella hauskoja ja näkyviä tempauksia yhdessä SJK:n kanssa tulevan kevään ja kesän aikana, Sorsanpesän hotellinjohtaja Juha Leppäniemi vinkkaa.

IMG_0751
Hotel Sorsanpesän Ravintolapäällikkö Janne Tullila (kesk.), SJK toimitusjohtaja Kari Martonen (vas.) ja SJK päävalmentaja Simo Valakari (oik.)

- Olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa. SJK on määrätietoisella ja pitkäjänteisellä työllä vienyt Etelä-Pohjalaista urheilua eteenpäin ja on todella hienoa olla osa tätä esimerkillistä ja ihmisiä innoittavaa toimintaa oman ammattitaitomme, eli painotuotteiden puolesta, kertoo Mikko Jaakkola Kopiokeskus EPKK Oy:sta

IMG_0766
EPKK OY:n Mikko Jaakkola (toinen oik.) ja Tuomas Kaminen (toinen vas.), sekä SJK toimitusjohtaja Kari Martonen ja SJK päävalmentaja Simo Valakari.

Lisää SJK yhteistyökumppaneita löydät täältä: Yhteistyökumppanit.


Alkuun