123 456 7890

Virkiä kumoon murskaluvuin
Seinäjoen Jalkapallokerho jatkoi hienoja harjoituskauden esityksiään voittamalla Lapuan Virkiän murskaluvuin 10-0 (4-0)!!!

Suhteellisen suuri yleisömäärä pääsi näkemään lauantai-iltapäivänä maukkaita paikkoja ja toinen toistaan hienompia maaleja – kaikki Virkiän päätyyn!

Ottelun ensimmäinen maalipaikka tuli noin 10 minuutin kohdalla Virkiälle Kerhon pakiston pienoisen kommunikointivirheen takia. Tuolloin(kaan) keltapaitainen ei saanut kunnollista laukausta hyvästä paikasta aikaiseksi.

Pian Virkiän paikan jälkeen soi verkko ensimmäistä kertaa lapualaisten maalissa, kun Petri Niemi puski Ville Pajulan antaman kulmapotkun verkon perille. SJK jatkoi pelin dominointia maalin jälkeenkin. Pallo pyöri nätisti mieheltä miehelle ja paikkoja rakenneltiin maltilla, mutta tasaiseen tahtiin. Pelikellon näyttäessä 29 minuuttia Kerho iski toistamiseen, kun Marko Huttu iski pallon pömpeliin reboundista pitkän syöttörallin päätteeksi. Vain pari minuuttia edellisestä Virkiän selkärangasta kuului “naps”, kun Tiitus Lehtinen puski Henri Saranpään kulmapotkun maaliin.

Kolmannen maalin jälkeen vierasjoukkue esitti muutaman erittäin ruman taklauksen, josta ottelun hyvin tuominnut erotuomari antoikin oikeutetusti varoituksia.

Ensimmäisen puoliajan lopussa “Puuha” Niemi iski päivän toisen maalinsa jälleen kerran päällä “Hönö” Saranpään antamasta kulmapotkusta.

Toinen puoliaika alkoi siitä, mihin ensimmäisellä jäätiin. Mikael “Mikki” Muurimäki avasi maalitilinsä tällä kaudella iskettyään Make Hutun passista pallon maaliin pelikellon näyttäessä 48 minuuttia. Ponneton Virkiä olikin koko ottelun monta askelta seinäjokisia perässä ja ei saanut rakennettua juurikaan peliä Kerhon päätyyn, muutamia pystypalloja lukuun ottamatta.

“Mikin” maalin jälkeen Virkiän maalivahti poimi palloja selkänsä takaa tasaiseen tahtiin saaden ainakin hyvän kyykkytreenin jaloilleen, jos ei muuta. Vastustajan maalivahteja ei toki voi maaleista juurikaan syyttää vaan pikemmin koko muuta joukkuetta.

Loput maalit merkittiin kolmelle miehelle. Ensimmäisen viimeisestä viidestä maalista iski Tiitus Lehtinen rangaistuspotkusta. Vaihdosta kentälle tullut Miika “Milli” Asunmaa teki kaksi maalia ja Make Huttu kruunasi hattutemppunsa paukuttaen niin ikään loppuun vielä pari börsää.

Totuuden nimissä on sanottava, että Virkiällä on valtavasti töitä edessään pärjätäkseen pitkässä sarjassa. Puolustus on ainakin saatava tiiviimmäksi, sillä viimeisissä treenimatseissa on soinut omissa lähes 40 kertaa. Kerho puolestaan on pelannut erittäin vahvan talvikauden eikä ole vielä hävinnyt yhtään ottelua, vaikka vastustajat ovat olleet kaikki samalta sarjatasolta.

SJK:n päävalmentaja Esa Haanpää oli tietysti tyytyväinen ottelun antiin.

“Tehtiin juuri niitä asioita, joita olemme harjoitelleet ja mitä oltiin joukkueen kanssa sovittu. Kukaan ei lähtenyt sooloilemaan pelisysteemistämme ja kaikki puhalsivat yhteen hiileen!”

“Tietysti on hienoa, että teemme 10 maalia yhdessä ottelussa ja omissa ei soinut kertaakaan, mutta on muistettava, että näistä peleistä ei pisteitä vielä jaeta. Sen voi kuitenkin sanoa, että ollaan aikataulussa sekä ollaan tehty asioita oikein ja hyvällä asenteella.”, Eski jatkoi.

SJK:n kokoonpano: Aki Lyyski, Henri Saranpää, Mikko Väänänen, Tiitus Lehtinen, Ville Pajula, Toni Kujala, Marko Huttu, Petri Niemi, Mikael Muurimäki, Tommi Haanpää, Petri Huttu

Vaihdosta: Petri Välimäki, Miika Asunmaa, Jukka Yli-Renko, Ville Kukkanen, Timo Rauhala, Tomi Anisimaa, Jukka Ahola