123 456 7890

Voitto jälleen Kerholle
Seinäjoen Jalkapallokerho otti jälleen kerran voiton harjoituspelissä, tällä kertaa raumalaista Pallo-Iiroja vastaan. Luvut olivat selvät 4-1 (2-1).

Pallo-Iirot aloitti ottelun kovalla prässillä, mikä tuottikin vaikeuksia seinäjokisille ensimmäisen vartin aikana. Siitä huolimatta Kerho pääsi koittamaan maalintekoa jo 2 minuutin jälkeen rangaistuspotkusta, jonka pitkänhuiskea amerikkalaismaalivahti torjui komeasti, Tiitus Lehtisen toimiessa pallon syliin syöttäjänä.

Vartin pelin jälkeen Kerho sai pelin juonesta kiinni, jolloin Marko Huttu toimitti Ville Pajulan antaman vapaapotkun päällään raumalaisten verkkoon.

Edellisen tilanteen jälkeen, pelikellon näyttäessä 28 minuuttia Iirojen pelaaja rikkoi törkeästi SJK:n Ville Palujaa saaden siitä ansaistusti punaisen kortin. Herrasmiessäännöillä pelaava SJK antoi kuitenkin laittaa pelaajan rikkeen tehden “pelaajan” paikalle.

Digitaalin näyttäessä 43 minuuttia Iirojen pelaaja pääsi laittamaan yllättävästi maalin Kerhon päätyyn puolustuksen edelleen ihmetellessä tilannetta.

Toinen puoliaika alkoi Kerhon hallinnalla. Vain muutama minuuti oli pelattu kun “Mikki” teki illan toisen osumansa Juha Etelä-Ahon loistavasta syötöstä.

Peli oli kaikin puolin seinäjokisten hallintaa, mikä päättyikin siihen, että Mikki teki illan kolmannensa (71 min) Hutun Maken hienosta passista siirtäen kotijoukkueen tavoittamattomaan 4-1 johtoon.

Pelin lopussa parhaita paikkoja pääsi tuhlailemaan jo kolmen maalin mies Muurimäki, vaihtomies Jukka Yli-Rengon ensin laitettua pallon tolppaan.

Niin tai näin. Kerho jatkaa vuotta 2009 tappiotta ja joukkueen tahtotaso ja fiilis edelleen kohenee. Sen saa varmasti kokea seuraava harjoitusvastustaja KP-V.