123 456 7890

A reissaa Koskiin

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit matkustavat sunnuntaina Valkeakoskelle kohtaamaan isäntyäjoukkue FC Hakan syyskierroksen toisessa ottelussaan.

Kevätkierroksella joukkueet kohtasivat Jouppilanvuoren tekonurmella ja silloin Kerho oli parempi selkein 5-2 -numeroin. FC Haka osoitti kuitenkin kauden vanhentuessa, ettei se ole mikään heittopussi.

Syyskierroksen ensimmäisessä ottelussaan valkeakoskelaiset kärsivät 3-1 -tappion vieraissa kaude upeasti pelanneelle Oulun Luistinseuralle. Hakan pelin teki Oulussa hankalaksi maalivahti Sampsa Hannosen ulosajo tunnin kohdalla.

Samaan aikaan Kerho avasi kotikentällään ja kaatoi sarjanousija FC Espoon numeroin 3-0. Tauolla oltiin vielä maalittomassa tasatilanteessa, mutta Kalle Taimin ja Teemu Penninkankaan tulo tauolta kehiin kirkasti ilmettä.

Kalle iskikin avausmaalin ja “Penni” kaksi seuraavaa taaten voiton kotijoukkueelle, joka lähtee nytkin hakemaan lisäpisteitä varmistaakseen mahdollisimman nopeasti sarjapaikan.

Joensuussa tänään mukana olevat Teemu Penninkangas, Miika Korpela ja Tuomas Karjanlahti reissaavat valmentaja Max Peltosen kanssa jo illalla Tampereelle muun joukkueen startatessa matkaan aamusella.

Peli pelataan Apian kentällä klo 13.00 sunnuntaina.