123 456 7890

SJK Akatemian vierailu Kainuuseen jäi tuloksettomaksi Ykkösen Cupissa. Isäntäjoukkue AC Kajaani voitti ensimmäisen puoliajan lopulla tulleella rangaistuspotkulla. SJK Akatemia sai kerran pallon ylärimaan erikoistilanteessa, mutta ei muuten luonut suuremmin vaaraa. Nuorella ja kapealla ryhmällä matkassa ollut joukkue oli toisella jaksolla niukasti isäntiään parempi, mutta voimaa vielä kokenutta Ykkösen joukkuetta vastaan. SJK Akatemian seuraava ottelu pelataan kotona Wallsport Areenassa, kun Ykkösen suurin ennakkosuosikki KPV saapuu vieraaksi. SJK Akatemia – KPV pelataan perjantaina klo 19:30. Liput peliin ovelta 5 € ja SJK Akatemian sekä SJK edustuksen kauden 2020 kausikortit käyvät otteluun. SJK Akatemian kausikortit tulevat myyntiin Lippu.fi-kanaville ja SJK Shopiin maanantaina 10.2. klo 9:00.

AC Kajaani – SJK Akatemia 1-0 (1-0)
1-0 40 min Hussein Mohamed rp.

AC Kajaani aloitti ottelun ärhäkkäästi ja SJK Akatemia jäi hieman alakynteen. Puolen tunnin pelin jälkeen SJK Akatemia sai kuitenkin vapaapotkun oikealta laidalta, joka pelattiin ovelasti takatolpalle juosseelle Joona Lautamajalle. Tämän pusku osui kuitenkin vain ylärimaan.

Lopulta AC Kajaani sai rangaistuspotkun erikoisen tilanteen jälkeen. SJK Akatemialla oli pallo hallussa, mutta lyhyt syöttö alaspäin epäonnistui ja palloa vastaan tullut Veeti Mustonen osui kurottaessaan kajaanilaispelaajaan. Pilkusta pallon laittoi sisään Hussein Mohamed, kun Aleksi Luoma aavisti toiseen kulmaan.

Toisella jaksolla SJK Akatemia aloitti pelin hyvin ja painoi peliä kotijoukkueen päättyyn, mutta mitään todellista vaaraa ei AC Kajaanilla ollut. Sen sijaan isännät ottivat pelin paremmin haltuun, mitä pidemmälle edettiin.

Loppuminuuteilla SJK Akatemia loi vielä painetta, mutta kajaanilaiset kestivät rynnistyksen ilman suuria ongelmia.

SJK Akatemia: Aleksi Luoma MV, Joona Lautamaja, Onni Heinonen, Arttu Aromaa, Veeti Mustonen, Habibullah Husseini (88’ Teemu Ala-Ranta), Eddie Hiekkanen, Topias Uusi-Autti, Kaarlo Rintamäki, Nicolas Kivimäki ja Severi Vuorela (46’ Daniel Säily)