123 456 7890

SJK Akatemia otti komean 4-0 voiton VIFK:sta Kakkosen C-lohkon ottelussa Vaasassa perjantaina. Akatemia kasvatti johtonsa lohkossa taas kymmeneen pisteeseen, mutta takana tulevilla on peli vähemmän pelattuna. Joonas Lepistö kasvatti maalimääränsä Kakkosessa 16 maaliin, vaikka missasi ottelun ensimmäisen puoliajan lopussa rangaistuspotkun. Lepistö johtaa Kakkosen maalipörssiä. Pelissä teki Kakkosen debyyttinsä A-junioreiden Topias Uusi-Autti ja Matias Vainionpää oli avauksessa ensimmäistä kertaa. Pitkään loukkaantuneena ollut Jarkko Hurme teki paluun pelikentille, pelaten ottelun ensimmäisen puoliajan. Valmennusvastuun kantoi Tommy Dunne, kun Brian Page nostettiin SJK:n edustusjoukkueen valmentajaksi. SJK Akatemian seuraava ottelu on lauantaina 24.8. klo 17.00, kun se kohtaa JS Herculeksen kotiottelussa. Peli pelataan poikkeuksellisesti Jouppilanvuoren kentällä. OmaSp Stadionilla juhlitaan samana päivänä Stadionfestien merkeissä.

VIFK – SJK Akatemia 0-4 (0-2)
0-1 7 min Joona Lautamaja
0-2 21 min Kuutti Matila
0-3 55 min Jyri Kiuru
0-4 79 min Joonas Lepistö

SJK Akatemia: Severi Ikäheimo MV, Joona Lautamaja, Jyri Kiuru, Jarkko Hurme (46’ Samba Benga), Joonas Lepistö, Robbie Malolo, Juuso Takanen (71’ Topias Uusi-Autti), Arttu Aromaa, Kuutti Matila, Matias Vainionpää ja Sami Sipola.