123 456 7890

ASM kärsi avaustappion
PK-35 – SJK 3-1 (1-1)
31 min 0-1 Miika Korpela
45 min 1-1 Samir Heroum
49 min 2-1 Samir Heroum
86 min 3-1 Hassan Yaghoubi

Vaikka Seinäjoen Jalkapallokerhon ASM-juniorit avasivat ottelun hallitsevaa Suomen Mestaria, helsinkiläistä PK-35:ttä vastaan mainiosti, päättyi ottelu lopulta vieraiden ensimmäiseen tappioon sarjassa.

Vieraat menivät reilun puolen puolen tunnin pelin jälkeen jothoon Miika Korpelan viimeisteltyä Veli-Pekka Pajulan esityöstä. Johto kestikin aivan ensimmäisen puoliajan loppusekunneille, jolloin kotijoukkue sai käsivirheestä tuomitun vaparin. Sen laukoi maaliin Samir Heroum tasoittaen ottelun taukotulokseksi 1-1.

Heti toisen puoliajan alussa sama herra oli asialla uudelleen vieden kotijoukkueen johtoon. Lopussa Kerho meni kolmen alakertaan ja se kostautui. Hassan Yaghoubi pääsi viimeistelemään Kerhon pelaajan jalan kautta loppunumeroiksi 3-1.

Kerho peluutti tässä ottelussa erittäin nuorta ryhmää, sillä kokeneemmista A-junnuista Aleksi Rouhiainen ja Nicolas Tuisku olivat FC Kiiston edustuksen mukana Teemu Penninkankaan ja Saku Koskisen ollessa Kerhon edustuksen kanssa tulessa Iisalmessa. Mukana nähtiin uutena kaverina VPS:n liigaryhmän kanssa treenaava Mikko Inki, joka täytti hyvin pakin tontin.

Vaikka Kerholta puuttuikin tavallaan koko joukko pelaajia, hyvää on se, että seura nimen omaan haluaa ajaa sisään nuorempia pelaajia pelaamaan vanhemmissa ikäluokissa ja kehittää heitä tätä kautta yksilöinä. Näinhän tapahtuu kaikissa suuremmissakin seuroissa jatkuvasti, joten mistään ainutlaatuisesta tilanteesta ei suinkaan ole kysymys.

Kolmen kierroksen jälkeen Kerholla on edelleen kasassa kuusi pistettä. Vierailu Myllypuroon oli ensimmäinen kolmen vieraspelin putkesta. Jatkossa vastaan asettuvat FC Reipas ja HauPa.

SJK: Juuso Kevari, Miika Korpela (79. Aleksi Metsä-Ketelä), Ville Luomapuro, Eero Rantanen (69. Joonas Kuivalainen), Jesse Jääskeläinen, Niko Nauholz, Kalle Taimi, Veli-Pekka Pajula ((79. Aleksi Ahde), Tommi Kukila, Sami Viljanen, Mikko Inki (53. Jarno Takamäki)