123 456 7890

B haki pinnat Närpiöstä
Närpes Kraft – TP-Seinäjoki 2-3 (1-0)

TP-Seinäjoki haki kauden viimeiseltä vierasreissultaan täydet pinnat mukaansa Närpiön Mosedalista nousten kahden maalin takaa todella maukkaaseen voittoon.

Kotijoukkue meni ottelussa johtoon jo kamppailun kahdeksannella minuutilla pitkän sivurajaheiton jälkitilanteesta. Vierasjoukkueen alakerralle tuli vartiointivirhe ja palloa saatiin kaivaa verkosta.

Kun toista puoliaikaa oli pelattu viisi minuuttia iski kotijoukkue uudelleen. Korkea kaaripallo lähti n. 45 metristä, jonka Konsta Rintala torjui, mutta torjunnan jälkeen vastustaja runnoi pallon verkkoon.

Kavennuksensa TP-Seinäjoki iski 57 minuutilla kulman jälkitilanteesta Tuomas Lähdesmäen puskettua ensin ylärimaan.Reboundiin kiirehti ensimmäisenä Joona Niemelä nostaen vieraiden toiveita.

Kymmenen minuuttia myöhemmin sama parivaljakko oli uudelleen asialla. Nyt pojat sahasivat rankkualuueella seinäsyötöillä tekopaikan, josta Tuomas Lähdesmäki viimeisteli tasoituksen.

Vain minuutti ennen ottelun loppua vierasjoukkue sai aiheutettua moisen ruuhkan Kraftin maalilla. Pallo purettiin sieltä pariinkymppiin Aapo Metsä-Ketelälle, jonka kova laukaus muutti suuntaa matkalla ja upposi verkkoon voittomaalin merkiksi.

Vaikka numerot olivat tiukat, oli vierasjoukkueella lähes 20 tekopaikkaa kotijoukkueen kyettyä luomaan vain kolme tekopaikkaa. Kertaalleen vieraiden Panu leppä tulitti pallon pystypuuhun ja saumoja oli muillakin viimeistellä vähintään 5-6 maalia.

Hyvä taisteluvire jatkui viime pelistä ja siitä osoituksena viime hetken voittomaali.

TP-Seinäjoki: Rintala(46. Orava), Vihanta,Metsä-Ketelä, Ala-Hukkala (39 Viita), Leppä (66 Uusitalo), Rajala, Lähdesmäki, Kangas(52 Heikkilä), Rintamäki, Niemelä, Jaskari(v)