123 456 7890

B otti komean revanssin
TP-Seinäjoki – GBK 6-2 (3-0)
20 min 1-0 Jesse Sarajärvi
28 min 2-0 Pekka Jaskari
37 min 3-0 Pekka Jaskari
46 min 3-1 Atte Henttu
49 min 4-1 Jesse Sarajärvi
55 min 5-1 Pekka Jaskari
74 min 6-1 Aleksi Leppänen
79 min 6-2 Dima Aho

TP-Seinäjoen B-juniorit ottivat kolmannen peräkkäisen voittonsa sunnuntaina kohdattuaan SM-sarjaan nousseen GBK:n Wallsport Areenassa. Samalla joukkue sai varsin maukkaan revanssin joulukuiselle tappiolleen Kipparihallissa.

Joukkueet olivat matkassa sangen kapeilla ryhmillä, sillä vierailla pelaajia oli mukana tusina ja kotijoukkueellakin vain pari enemmän. Olisi toki kuvitellut, että moinen suonenisku olisi tuntunut enemmän Ykkösessä pelaavan kotijoukkueen riveissä.

Näin ei suinkaan käynyt vaan viime viikonloppuna sekä SM-pronssijoukkue FF Jaron, että Musan Salaman kaatanut kotijoukkue jatkoi hyvää menoaan.

Ottelun avausmaali nähtiin ensimmäisen puoliajan 20. minuutilla, jolloin Aleksi Leppänen pääsi laidalta läpi, siirsi Jesse Sarajärvelle, joka tulitti etuyläkulmaan 1-0.

Pelikellon oltua 28. minuutilla Teemu Nimellin komea pitkä pystyavaus päätyi ottelussa upeasti hattutempun viimeistelleelle Pekka Jaskarille, joka nosti molken yli 2-0.

MuSaa vastaan maalitilinsä avannut Janne Silvonen keskitti seuraavan osuman 37. minuutilla. Hän lähetti pallon takatolpalle, josta Jaskari viimeisteli jo 3-0 taukonumeroiksi.

Toisen puoliajan kuudennella minuutilla vieraat pääsivät kaventamaan numeroita TP-Seinäjoen oman pään virheestä Atte Hentun toimesta lukemiksi 3-1.

Vain kolme minuuttia kavennuksesta tulitti Jesse Sarajärvi päivän toisen maalinsa vapari 25 metristä etuyläkulmaan muutti numeroiksi 4-1.

Seuraavaa osumaa ei tarvinnut odottaa kuin kuusi minuuttia. Panu Lepän loistokeskitys löysi jälleen Pekka Jaskarin, joka täydensi knallitemppunsa ja tilanne oli jo tyrmäävästi 5-1.

Ei riittänyt sekään kovassa iskussa olleelle kotijoukkueelle, vaan 74 minuutilla Jesse Sarajärven tarjoilemasta kulmasta pääsi Aleksi Leppänen tekemään päällä 6-1.

Minuutti ennen ottelun loppua vieraiden Dima Aho kaunisteli loppuluvuiksi oman pään harhasyötöstä 6-2.

Kokoonpano: Orava, Viita, Leppänen, Silvonen, Nimell, Metsä-Ketelä, Lautamaja, Sarajärvi, Jaskari, Takala, A. Ahde. Vaihdosta 46min. Lähdesmäki, Leppä, 60min. Ala-Hukkala.