123 456 7890

Aleksi Pöntinen syötti kaikki kolme SJK U23:n maalia.

SJK U23 hävisi GBK:lle 5-3 luvuin Kokkolassa pelatun Kakkosen C-lohkon ottelun. Ottelu oli erikoinen, sillä siinä nähtiin peräti 8 maalia. GBK aloitti maalitehtailun molempien puoliaikojen alussa ja SJK U23:n osaksi jäi iskeä kavennusosumia. SJK:n kaikki kolme maalia syötti Aleksi Pöntinen. SJK U23:n paidassa teki tänään debyyttinsä miesten tasolla Matti Lähde ja iski heti maalin. Voiton myötä GBK nousi SJK U23:n kanssa tasapisteisiin ja paremmalla maalierolla, nousi kolmanneksi ja SJK U23 tippui yhden sijan neljänneksi. SJK U23:n seuraava ottelu on ensi lauantaina 9.6. klo 18:30 OmaSp Stadionilla ja silloin vieraaksi saapuu sarjaa viiden pisteen erolla johtava TPV. Tervetuloa kannustamaan SJK U23 voittoon. Liput ovelta 5€ ja SJK:n kausareilla sisään ilmaiseksi.

5-3 76 min Sami Viljanen

Lohkon ennakkosuosikiksi povattu GBK onnistui alussa ja meni jo 2-0 johtoon kun vain 13 minuuttia oli pelattu. SJK U23 kuitenkin kavensi nopean hyökkäyksen päätteksi, kun Aleksi Pöntinen löysi keskityksellään Sami Viljasen maalin edestä. Tauolle mentiin 2-1 luvuissa.

Harmillisesti GBK osui jälleen toisen puoliajan alussa ja iski vielä 4-1 osumankin. SJK:n toinen kavennusosuma syntyi erikoistilanteesta, kun Aleksi Pöntinen syötti vasemmalta sivuvaparista takaviistoon Matti Lähteelle. Ensimmäistä Kakkosen otteluaan pelannut Lähde laukoi pallon komeasti etuyläkulmaan.

Jälleen GBK kuitenkin kuittasi SJK U23:n maalin vain hetkeä myöhemmin.

SJK U23 kaunisteli vielä ennen loppuvihellystä pelin 5-3:een. Maali oli komeasti rakennettu. Se lähti omalta puoliskolta oikealta laidalta ja pallo pelattiin vasemmalle laidalle Pöntiselle. Sami Viljanen ehti maalinedustalla takatolpalle ja Pöntisen keskitys löysi suoraan hänen päähänsä ja siitä maaliin.

Miehet on voimakkaampia kuin pojat. Heillä on aika kokenut joukkue ja meillä taas aika nuori ryhmä tänään. Osittain tämä peli menee fyysisyyden piikkiin. He olivat vahvempia tietyissä tilanteissa. He tekivät kulmapotkuista pari ja vastahyökkäyksillä pari. Yksi klassinen keso. Eli kai se siitä kertoo että ei ihan pärjätty keskityksissä. Hyökkäyspelillisesti me pelattiin hyvin, joten se oli positiivista. Tietysti jos näin monta maalia menee omiin, niin ei sitä kovin helppoa ole voittaa pelejä. Hyökkääminen oli koko joukkueena hyvää, mutta puolustamisen kanssa meillä on kyllä vähän tekemistä vielä, sanoi SJK U23 vastuuvalmentaja Jani Uotinen pelin jälkeen.

Seuraavana lauantaina SJK U23 saa vastaansa sarjaa johtavan TPV:n.

Pelit kovenee taas, mutta päästään kotikentälle, joten josko se sitten meitä vähän jeesaisi, pohti Uotinen lopuksi.

SJK U23: Paavo Valakari MV, Alex Kivimäki (68’ Oskar Pihlaja), Aleksi Pöntinen, Joonas Lepistö, Robbie Malolo (63’ Janne Tuohisaari), Nicolas Kotamäki (80’ Georg Westerlund), Arttu Aromaa, Matti Lähde, Sami Viljanen, Joonas Vesaaja ja Diego Martins.