123 456 7890

Kerhon 07:n ensimmäinen harjoituspeli talvelle 2014, sujui mallikkaasti ja varsin kovalla kokoonpanolla maaleja syntyi varsinkin ottelun ensimmäisellä puolikkaalla.
Jyri Hietaharju onnistui peräti neljä kertaa, mutta ensimmäisen näistä tuomari katsoi jääneen maaliviivalle. Hattutemppukin on kuitenkin harvinaista herkkua kapteenina tänään toimineelle Jylpylle.
Toinen varsin iloinen asia nähtiin omalla maalilla, sillä yli vuoden tauon jälkeen paluun tolppien väliin teki Luis Fernando.

7-0 62 min Felipe Aspegren

Ottlelu alkoi heti Kerho 07:n painostaessa ja Jyri Hietaharju iski jo ensimmäisellä minuutilla pallon maaliin. Tai ainakin aivan maaliviivalle, sillä erotuomari ei maalia hyväksynyt.

Kauaa ei tarvinnut kuitenkaan odottaa, kun Hietaharju iskee jälleen ja 1-0 syntyy ottelun neljännellä minuutilla.

Tämän jälkeen ensimmäisellä puoliajalla maaleja tuli tasaiseen tahtiin ja peli pyöri lähes täysin Sporting päädyssä. Maalille palannut Luis Fernando taisi koskea kolmasti palloon koko puoliajan aikana.

Yksi maaleista syntyi pilkulta, kun Sporting pelaaja torjui pallon kädellään rangaistusalueella ja Toni Lehtinen iski pallon oikeaan alakulmaan. Sportingin maalivahti oli kyllä hyvin mukana, mutta pallo livahti hänen näpeistään viivan toiselle puolelle.

Puoliajalle mentiin Kerhon 6-0 johdossa.

Toisella puoliajalla, Kerhon kanssa samassa Kakkosen lohkossa kesällä pelaava Sporting puolusti selvästi tiukemmin, mutta silti pallo pyöri lähes täysin heidän päädyssään.

Puoliajan ainoan maalin iski U21 maajoukkueeseen valittu Felipe Aspegren komealla kaukolaukauksella noin paristakymmenestä metristä. Pallo osui hiukan matkalla Sporting puolustajaan, mutta voimalla ammuttu laukaus putosi kauniisti yläriman alle.

Kerho 07 oli tänään matkassa poikkeuksellisen kovalla ryhmällä, sillä moni SJK edustuksen pelaaja tarvitsi tärkeitä peliminuutteja. Luis Fernando pelasi ensimmäistä kertaa yli vuoteen, Timo Rauhala niin ikään palasi puolen vuoden loukkaantumisen jälkeen kentälle ja hattutempun iskenyt Jyri Hietaharjukin pelasi vasta ensimmäisen ottelunsa tänä vuonna.

Normaalisti Kerho 07:n kokoonpanossa nähdään paljon omia nuoria pelaajia, mutta koska parhaillaan vietetään hiihtolomaa, eikä U19 SM-karsintasarjaa pelata tällä viikolla, on moni SJK U19 joukkueen pelaaja ansaitulla tauolla. Vain Elias Ahde ja Jesse Sarajärvi olivat tänään mukana.

Olen tyytyväinen siihen että jätkät pelasivat ammattimaisesti ottelun loppuun asti, vaikka tempo ei kovin kovaksi ottelussa noussutkaan. Tehtiin niitä asioita mitä oli sovittu, kommentoi ottelun jälkeen vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Oli kiva pelata taas. Ja pelata nollapeli, vaikka eipä hommia paljoa ollut, sanoi leveästi hymyilevä Luis Fernando ottelun jälkeen.

Harvinaista herkkua minulle, enpä muista koska viimeksi, kommentoi hattutempun iskenyt Jyri Hietaharju.

Kiva oli kuitenkin pelata ja parhaamme yritimme peliss, vaikka toisella puoliajalla tempo ehkä vähän laski. Minullekin ensimmäinen peli tälle vuodelle joka tapauksessa, Hietaharju jatkoi.

Kerho 07 pelaa seuraavan kerran perjantaina 7.3. klo 18.50, kun se kohtaa vieraskentällä Närpiön Kraftin.

Kerho 07: Luis Fernando, Sami Viljanen, Kalle Taimi, Jesse Jääskeläinen, Timo Rauhala, Jussi Aalto (59› Samir Bouroussi), Felix Brgmann, Jyri Hietaharju, Felipe ASpegren (67› Jordi Lahnalakso), Jesse Sarajärvi (70› Jordi Lasaosa) ja Toni Lehtinen (59› Elias Ahde).