123 456 7890

Kerho 07 kärsi tappion Kaurialan sateen kastelemalla stadionilla. Liukas ja raskas kenttä yllätti pariin kertaan vierailijat ja hurmoksessa pelanneet Hämeenlinnan pelaajat pääsivät iskemään harhasyötöistä tarvittavat osumat.
Kerho lähti peliin jälleen nuorella ryhmällä ja peräti kuusi omaa A- tai B-junioria sai arvokasta kokemusta miesten sarjoista.

FC Hämeenlinna – Kerho 07 2-0 (0-0)
1-0 60 min Xhevdet Zeqiri
2-0 82 min Jere Suomalainen

Ensimmäisellä puoliajalla peli oli tasaista vääntämistä, eikä Janne Tuohisaaren yhtä hyvää läpiajotilannetta lukuunottamatta kummallakaan ollut pahemmin paikkojakaan maalintekoon.

Toisella puoliajalla isäntäjoukkue sitten onnistui maalinteossa kahdesti ja molemmilla kerroilla tilanne lähti Kerhon omista harhasyötöistä, joissa hyökkääjä pääsi läpiajoon sekä nokkikain maalivahti Ville Viljalan kanssa.

Viimeistään Jere Suomalaisen 2-0 maalin jälkeen peli oli selvä, vaikka vielä 87 minuutilla kotijoukkueen Omid Musawi kuumeni ja hölmöili itsensä kahdella keltaisella suihkuun. Ensin hän rikkoi tilanteessa Kerhon pelaajaa kortin arvoisesti ja otti suunsoitosta toisen keltaisen heti perään.

Kerho ei kuitenkaan ehtinyt miesylivoimaa käyttämään hyväkseen ja peli päättyi isäntäjoukkueen voittoon.

Hämeenlinna sai sen mitä ansaitsi. Oltiin hengettömiä ja oli huono päivä meiltä tänään. Hämeenlinnalla sen sijaan oli hyvä henki päällä ja he tekivät pelin meille vaikeaksi omalla tekemisellään. En halua ottaa mitään pois heiltä, sanoo päivän esitykseen pettynyt vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Kerho 07 pelaa vieraskentällä vielä seuraavassakin ottelussa ja matkustaa ensi sunnuntaina 6.7. Raumalle Pallo-Iirojen vieraaksi. Ottelu Äijänsuon stadionilla alkaa klo 18.30. Tuon ottelun jälkeen Kerholla onkin kolmen ottelun kotipeliputki.

Kerho 07: Ville Viljala MV, Kalle Taimi, Pavle Milosavljevic, Timo Rauhala, Jyri Hietaharju, Antti Palomäki, Aki Sipilä (71› Miika Korpela), Arttu Aromaa (63› Samppa Bouroussi), Jaakko Vihanta (83› Antti Viita), Jesse Sarajärvi ja Janne Tuohisaari.