123 456 7890

Kerho 07 kohtasi harjoitusottelussa Käpylän Pallon Helsingin Fair Pay arenaalla Oulunkylässä. KäPa tuli otteluun kovaa ja vei ensimmäisen puoliajan nimiinsä 2-0 luvuin. Kerho 07:lla oli myös omat paikkansa, mutta maaleja ei vain tällä kertaa saatu. Toisella puoliajalla kaikki oli toisin, kun Kerho onnistui nousemaan ensin tasoihin ja vielä ottelun yliajalla Teemu Penninkankaan toisella maalilla voittoon.

Taivas oli harmaa, kenttä kauniin vihreä Oulunkylän Fair Pay Areenalla ennen ottelun alkua.

KäPa – Kerho 07 2-3 (2-0)
1-0 17 min Tuomo Koivisto
2-0 33 min Sampsa Mäkinen
2-1 67 min Sami Viljanen
2-2 83 min Teemu Penninkangas
2-3 90 min Teemu Penninkangas

Ensimmäisellä jaksolla meillä oli täysin pelin avaimet käsissä, mutta vastustaja oli vastaiskuissa todella vahva ja pääsi yllättämään meidät pari kertaa. Oltiin liian hitaita tulemaan alas. Muuten meillä oli hyvä ote pelistä ja hyviä syöttöjä. Molemmat heidän maalinsa olivat aika identtisiä vastaiskuja. Pallo nopeasti meidän vasempaan laitaan ja sieltä keskitys toppareiden väliin sekä pusku suoraan sisään, kertaa vastuuvalmentaja Max Peltonen ensimmäistä puoliaikaa.

Toisella jaksolla olimme sitten paljon vaarallisempia, pääsimme hyvin syvyyteen ja saimme heidän puolustuslinjaa paremmin liikkeelle. Vaikka olikin harjoitusottelu, niin kertoo tietystä tahdosta että saimme puristettua pelin ensin tasoihin ja vielä lopussa voittoon. Jätkät halusi voittoa ja haluaa sitä aina kun menevät kentälle, jatkaa Peltonen.

Peli palveli taas loistavasti miehistöä, sillä saimme peliaikaa usealle pelaajalle ja ei näitä pelejä liikaa ole kuitenkaan Kerho 07:lla, joten nämä on tärkeitä minuutteja yhdessä, päättää Peltonen.

Kerhon toisen jakson 2-1 kavennusosuma syntyi, kun jälleen pelikuntoon päässyt laitapakki Gert Kams nousi oikealta ja keskitti Sami Viljaselle puskupaikan.

Tasoitusosumassa pelattiin keskialueen kautta ja vaihdosta sisään tullut Miika Korpela vapautti hyvällä pystysyötöllä Teemu Penninkankaan vapaaksi boksiin. Penninkangas tasoitti ottelun varmasti.

Voittomaalissa ensin Jyri Hietaharju antoi sivuvaparin kohti maalia, maalin edustalle syntyi melkoinen ruuhka ja lopulta puolustaja veti pallon suoraan kohti Penninkangasta, joka ohjasi päällään pallon sisään.

Tuossa vaiheessa pelattiin jo erotuomarin antamaa lisäaikaa ja ottelu päättyi maalin jälkeen Kerho 07:n voittoon.

Kerho pelaa vielä ainakin kaksi harjoitusottelua ennen 27.4. alkavaa Kakkosen sarjakautta. Seuraava harjoitusottelu pelataan Seinäjoella, Joupiskan tekonurmella torstaina 17.4. klo 18.00. Vastaan Kerho 07 saa silloin naapuriseura Närpiön Kraftin.

Kerho 07: Ville Viljala MV, Gert Kams, Kalle Taimi, Joona Lautamaja (67› Antti Viita), Timo Rauhala, Jesse Jääskeläinen (55› Miika Korpela), Jyri Hietaharju, Teemu Penninkangas, Kennedy Eriba (55› Samir Bouroussi), Jussi Aalto (55› Sami Viljanen) ja Jesse Sarajärvi (69› Jordi Lahnalakso).

Paikalla oli myös jalkapallotoimenjohtaja Keith Armstrong, joka poseeraa kuvassa huoltaja Kari Hietamäen kanssa. Mukana oli myös testipelaaja Kennedy Eriba (oik.) joka on nigerialainen keskikenttäpelaaja ja pelasi aiemmin Veikkausliigaa TPS:n mukana kausilla 2012-2013.