123 456 7890

Kerho vei kevyen välipalan
SJK – KPV 5-0 (2-0)
01 min 1-0 Taavi Ahopelto
08 min 2-0 Taavi Ahopelto
61 min 3-0 Eetu Takala
74 min 4-0 Teemu Penninkangas
85 min 5-0 Tommi Kukila

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit nauttivat kevyen välipalan ennen joululomia kurittamalla vielä viime kesänä tiukasti vastaan hangoitelleen Kokkolan Pallo-Veikot suorastaan leikittelevän kevyesti.

Ilman muutamaa edustuksen pelaajaa matkassa ollut KPV oli täydellinen vastaantulija. Pelin juoni kävi ilmi jo alle minuutissa Taavi Ahopellon iskettyä ensimmäisen kahdesta maalistaan läpiajon päätteeksi. Toisen maalinsa Ahopelto teki jo ottelun kahdeksannella minuutilla Akseli Metsä-Ketelän syötöstä.

Vaikka ensimmäisellä jaksolla ei enempää maaleja nähtykään, oli liikenne varsin yksisuuntaista. Kotijoukkue hallitsi peliä täydellisesti, vaikka uusi valmennusjohto, Max Peltonen – Jorma Tuohisaari, peluuttikin kahta tasavahvaa nippua.

Toisen puoliajan ensimmäistä maalia saatiin odotella reilun vartin ajan. Toki paikkoja oli jo ennen sitäkin tehdä numeroista todella tylyt. Eetu Takala vei kotijoukkueen Miika Korpelan mainiosta syötöstä kolmen maalin johtoon nostamalla pallon hallitusti yli vastaantulleen maalivahdin.

Lisää tuli iltapäivän upeimman maalin muodossa Veli-Pekka Pajulan keson jälkeen Teemu Penninkankaan lauttua suoraan ilmasta 4-0. Viisi minuuttia ennen loppua pääsi myös Tommi Kukila avaamaan uuden kauden maalitilinsä laukomalla vaparin veskarin käsien kautta verkkoon melko helposti.

Ottelun tulos taisi kertoa kokonaisuudessa enemmänkin KPV:n heikkoudesta kuin kotijoukkueen loistavasta esityksestä. Eipä silti, kyllä Kerhon junnarit ihan mukavasti pelasivat ajankohdan huomioiden. Vastuuvalmentaja Peltonen ei silti ollut täysin tyytyväinen kokonaisuuteen.

– Meidän on jatkossa kyettävä kääntämään peliä nopeammin ja pelaamaan vauhdikkaammin jos tilaa on näin paljon. Hyvää oli se, että kaikille saatiin minuutteja ja olihan siinä hyvää pallon liikuttelua ajoittain. Tosin se meni välillä aika sumppuun, ei hyödynnetty koko kenttää niin kuin olisi voitu, tiivisti Peltonen tunnelmat.

Kerho käytti todellakin kaikki mukana olleita vaihaten tauolta kahdeksan pelaajaa. Toisella puoliajalla pelaajia kierrätettiin lisää. Maalivahdeista toisen puoliajan pelannut Toni Koivusaari joutui torjumaan peräti kahdesti, ensimmäisen puoliajan pelannut Tuomas Karjanlahti ei kertaakaan. Ensimmäisen laukauksensa kohti maalia KPV sai ottelun 83. minuutilla.

SJK: Tuomas Karjanlahti (46. Toni Koivusaari), Eero Rantanen, Pekka Rousu (46. Henri Huilla), Kalle Taimi (46. Niko Nauholz), Sami Viljanen (46. Tuomas Kallionpää), Miika Korpela, Aleksi Ahde, Joonas Kuivalainen (46. Veli-Pekka Pajula), Teemu Penninkangas (46. Eetu Takala), Akseli Metsä-Ketelä (46. Tommi Kukila), Taavi Ahopelto (46. Jesse Jääskeläinen)