123 456 7890

Kerho 07 kaatoi samassa Kakkosen länsilohkossa pelaavan Rauman Pallo-Iirot selkein luvuin, tuplaharjoitusotteluiden ensimmäisessä kamppailussa. Wallsportissa oli Kerhon mukana useampia edustusjoukkueessa vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia ja se myös näkyi kentällä, Kerhon pitäessä palloa suurimman osan pelistä. Pallo-Iirot kuitenkin osoittivat vaarallisuuttaan vastaiskuilla ja ensimmäinen puoliaika mentiinkin vielä tasaluvuissa.

Kerho 07 – Pallo-Iirot 4-1 (1-1)
1-0 11 min Toni Lehtinen
1-1 39 min Toni Tuuri
2-1 53 min Cedric Gogoua
3-1 54 min Hector Garcia
4-1 88 min Sami Viljanen

Ottelu alkoi hyvällä temmolla ja tilanteita syntyi molempiin päihin. Pallo-Iirot saivat kulmankin heti 6 minuutin pelin jälkeen, mutta puolustus hoiti sen hyvin turvalliselle etäisyydelle omasta maalista.

Noin kymmenen minuutin pelin jälkeen Toni Lehtinen saa oikealla laidalla pallon ja leikkaa sen kanssa keskelle rangaistusalueen ulkopuolella. Ei niinkään kova, mutta tarkka veto yllättää raumalaisten maalivahdin ja pallo uppoaa alakulmaan.

Vähän tämän jälkeen on Lehtinen jo lisätä johtoa, kun Jyri Hietaharju pelaa hänet hienosti vapaaksi maalin eteen, mutta Toni ei osu kunnolla palloonm, se pomppaa maalivahdin yli ja menee harmittavasti tolpan väärältä puolelta ohi.

Kerho ottaa pelissä lähes täyden pallokontrollin ja tässä keskikentällä Jussi Aalto ja Hector Garcia ovat miehet paikallaan. Pallo liikkuu varmasti mieheltä miehelle, mutta raumalaispuolustus ei jätä tyhjiä tiloja hyödynnettäväksi. Muutamaan kertaan Pallo-Iirot pääsee iskemään vaarallisesti vastaan ja varsinkin kapteeninnauhaa hiassaan kantanut Juha Patola meinaa päästä yllättämään Kerho puolustusta.

Viimeinen viisi minuuttinen häämöttää ensimmäisestä puoliajsta, kun ensin Hietaharju laukoo kovaa tolppaan ja seuranneesta avauspotkusta pallo pelataan nopeasti Kerhon linjan taakse. Tuloksena kulma vieraille. Kulmasta pallo osuu ensin matkalla ilmassa kahteenkin pelaajaan ja tippuu takatolpalla kytänneelle Toni Tuurille, joka tällää niin kovaa kuin jalasta lähtee pallon verkkoon.

Lisää maaleja ei tule ja näin ensimmäinen puoliaika päättyy 1-1 tilanteessa.

Toiselle puoliajalle Kerho ottaa puolustukseen Norsunluurannikon nuorten maajoukkueessakin pelanneen 21 vuotiaan Cedric Gogouan, joka on tullut antamaan näyttöjä SJK valmennusjohdolle.

Toinen puoliaika ehtii vanheta reilut viisi minuuttia, kun ensin Jussi Aalto kaadetaan alueella, tuomari ei tilanteessa kuitenkaan näe rikettä ja heti seuranneesta jatkotilanteesta Kerho saa sivuvaparin lähes kulmalipun tuntumasta.

Vasta kentälle vaihdettu Cedric Gogoua nousee mukaan erikoistilanteeseen ja nousee aivan omiin korkeuksiinsa ja puskee pallon vuorenvarmasti verkkoon. Hieno sisääntulo nuorelta mieheltä ja lukemat nyt 2-1.

Peli saadaan uudelleen käyntiin ja Pallo-Iirot syöttää alaspäin maalivahdilleen, jonka avauksen kuitenkin katkaisee noin 25 metrissä hyvällä pelipäällä ollut Hector Garcia ja mies nostaa tsipillä pallon yli maalivahdin. TIlanne jo 3-1.

Tuon maalin jälkeen Kerho tyytyy pitämään palloa varmasti omalla joukkueella ja väsyttämään vierasjoukkuetta pitkillä syöttöralleilla. Tilanteita syntyy kuitenkin lähinnä erikoistilanteista, joihin puolustaja Gogoua nousee mukaan ja melkein aina mies on myös korkeimmalla palloa tavoittelemassa. Keskitykset kuitenkaan eivät miehen päähän asti löydä ja näin mennään aina viimeisille minuuteille asti samoissa numeroissa.

88 minuutiilla Cedric avaa puolustuksesta pystyyn pitkällä syötöllä vasemmalla laidalla olevalle Jussi Aallolle, joka laittaa todella komean ulkosyrjäsyötön maalin eteen rynnistävälle Sami Viljaselle, eikä Viljanen jätä paikkaa käyttämättä.

4-1 lukemat jäävät myös ottelun lopputulokseksi ja kaikenkaikkiaan ottelun antiin voi kotijoukkue olla tyytyväinen. Mukana oli toki useita edustuksen mukana treenaavia pelimiehiä, mutta osa näistä pelannee todennäköisesti myös kesällä minuutteja Kerhon paidassa Kakkosessa.

Kerho 07 pelaa myös huomenna maanantaina, kun se kohtaa vieraskentällä Lapuan Virkiän Patruuna Areenalla klo 19.00. Silloin mukana ei ole edustusjoukkueen pelaajia, mutta sitäkin useampi SJK U19 joukkueen pelaaja lähtee mukaan.

Kerho 07: Ville Viljala MV, Kalle Taimi, Roope Takala (60› Antti Viita), Timo Rauhala, Sami Viljanen, Felipe Aspegren (71› Jordi Lahnalakso), Jussi Aalto, Jyri Hietaharju, Carlos Lopez (46› Samppa Bouroussi), Hector Garcia ja Toni Lehtinen (46› Cedric Gogoua).

Jussi Aalto (vas.) rankaisi kasvattajaseuraansa kahdella komealla maaliinjohtaneella syötöllä. Myös Jyri Hietarju (oik.) oli hyvällä pelipäällä.