123 456 7890

Kakkoseen valmistautuva Kerho 07 jatkoi kiihkeää harjoitusottelutahtiaan ja pelasi jo kolmannen ottelunsa viiden päivän sisään. Jälleen mukana oli pelaajia jotka eivät kahdessa aiemmassa ottelussa mukana olleet ja nyt painopiste oli kokeneemmissa Kerho 07 pelaajissa. Ottelu oli samalla Kerhon ensimmäinen ulkopeli. Ottelun tehokkaimpana oli jälleen Samppa Bouroussi, joka viimeisteli kahdesti ja oli järjestämässä ottelun avausmaalia Sami Viljaselle.

Kerho 07 – FC Kiisto 4-0 (1-0)
1-0 2 min Sami Viljanen
2-0 67 min Antti Viita
3-0 72 min Samir Bouroussi
4-0 81 min Samir Bouroussi

Ottelu alkoi heti vauhdilla, kun Samir Bouroussi tulee oikealta ja keskittää Sami Viljaselle, joka laittaa pallon maaliin, kun vasta ottelun toinen minuutti on käynnissä.

Avausmaalin jälkeen peli hieman tasaantuu, mutta silti pyöritään pääosin FC Kiiston puolustusalueella. Kerho 07:n maalissa Luis Fernandolla ei paljoa hommia ole koko puoliajalla, keskikentällä kaksinkamppailuja käydään sitäkin enemmän.

Noin puolen tunnin pelin jälkeen Kerhon Jordi Lahnalakso taittaa vähän polveaan ja joutuu jättämään kentän. Jordin tilalle kirmaa ikinuori Miika Asunmaa, joka pääsee hätyyttelemään molemmilla vaarallisilla jaloillaan Kiiston puolustusta. Ottelu on miehelle harjoituskauden ensimmäinen pitkän loukkaantumisen jälkeen.

Ensimmäisellä puoliajalla eri lisämaaleja nähdä ja tauolle mennään Kerhon johdossa ja kontrollissa.

Ville Viljala tulee toiselle puoliajalle Luis Fernandon tilalle maaliin ja mies joutuukin torjuntatöihin noin vartin pelin jälkeen, kun Kiisto pelaaja ampuu parista kympistä vaarallisen vapaapotkun. Pallo kuitenkin Viljalan näppien kautta päädystä ulos.

2-0 maali syntyy, kun armeijasta kotiutunut ja vaihdosta sisään tullut Antti Viita pommittaa komeasti aivan riman alle, noin 25:stä metristä, eikä Kiiston maalivahti voi kuin ihailla.

Muutama minuutti tästä ja taas syntyy kaunis maali, kun Sami Viljanen nousee hienosti oikeaa laitaa ja keskittää maalinedustalla vapaana oleville Miika Asunmaalle ja Samir Bouroussille. Boroussi ampuu suoraan ilmasta ristiin ja pallo verkkoon.

Sama mies tekee myös pelin loppunumerot, kun irtopallo jää pomppimaan Kiiston maalinedustalle ja Bouroussi ehtii siihen ensimmäisenä. Pallo haltuun, pieni kääntö ja veto alakulmaan.

Näin Kerhon ensimmäinen ulkopeli saadaan hienosti 4-0 voitolla päätökseen. Kolme ottelua viidessä päivässä ja saldona kaksi voittoa ja yksi tappio. Maalisuhde näistä 8-5 ja pelaajia on nähty otteluissa kolmisenkymmentä.

Kerho 07 pelaa seuraavan harjoitusottelun 6.4. jolloin se kohtaa Käpylän Pallon.

Kerho 07: Luis Fernando MV (46′ Ville Viljala MV) Cedric Gogoua, Kalle Taimi, Timo Rauhala, Roope Takala, Jesse Jääskeläinen, Ville Kukkanen (55′ Antti Viita), Jordi Lahnalakso (33′ Miika Asunmaa), Samir Boroussi, Miika Korpela ja Sami Viljanen.

Sami Viljanen (vas.) teki ottelun avausmaalin ja syötti kolmannen. Luis Fernando (oik.) pelasi ottelun ensimmäisen puolikkaan Kerhon maalissa.