123 456 7890

Kakkosen länsilohkoon valmistautuvat Närpiön Kraft ja Kerho 07 harjoittelivat maalintekoa Närpiössä keskiviikkoiltana, järjestämällä melkoisen ilotulituksen. Pienessä hallissa tilanteita tuli paljon ja ottelussa nähtiinkin yhteensä uskomattomat yksitoista maalia. Kerhon pelaajista tehokkain oli edustuksesta mukana oleva Jussi Aalto, joka iski itse kaksi ja syötti yhden.

5-6 82 min Kraft

Ottelun avausmaali syntyi Sami Viljasen viimestellessä, kapteeninnauhaa kantaneen Jyri Hietaharjun syötöstä. Lisää tuli vain kolmen minuutin päästä, kun Kalle Taimi veti ensin tolppaan ja pallo meni lopulta maaliin Kraftin oman puolustajan kautta.

Peli jatkui ja Kraft kaventi välittömästi. Eikä mene kauaa tasoitukseenkaan, kun vaparin jälkitilanteesta pallo nostetaan Kerhon boksiin ja Kraft pelaaja ehti päineen ensimmäisenä tilanteeseen.

Kerhon johto-osuma tuli Jussi Aallon komealla vaparilla puolen tunnin pelin jälkeen. Ja Kraftin vastaus tähän vain viiden minuutin pelin jälkeen. Tilanne oli jo 3-3, vaikka ensimmäistäkin puoliaikaa oli vielä kymmenisen minuuttia pelaamatta.

Lisää maaleja kuitenkin tuli, kun edellisen Kerhon osuman iskenyt Jussi Aalto vapauttaa loistavasti Jyri Hietaharjun maalintekoon, eikä Jyri erehtynyt paikan saadessaan. 3-4 luvuissa mentiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla jatkettiin välittömästi siitä mihin ensimmäisellä jäätiin ja Kraft tasoittaa pelin nopeasti. Kuitenkaan Kerho ei luovuta ja vain kaksi minuuttia edellisestä ehti kulua, kun Kalle Taimi upotti pallon vastustustamattomasti Kraft-maalin takanurkkaan.

Jussi Aalto teki illan toisensa kun toinen puolisko oli vanhentunut vasta kymmenisen minuuttia. Komea veto uppoaa takanurkkaan.

4-6 luvuissa mentiinkin yllättävän pitkään ja näytti että molemmat joukkueet alkoivat saada ottelusta tarpeekseen. Kraft vetäytyy puolustukseen ja Kerho pyörittää peliä lähes koko seuraavan puolituntisen.

Nämä eivät kuitenkaan jääneet loppuluvuiksi, vaan Kraft iski vielä viimeisen kympin aikana kertaalleen ja sinetöi tulokseksi 5-6 numerot. Eipä tule montaakaan ottelua mieleen, jossa vastaava ilotulitus olisi ollut.

Aloitettiin eka jakso todella hyvällä vauhdilla ja muutenkin oikeastaan koko ottelun ajan pelissä oli hyvä vauhti päällä. Mutta puolustustyöskentely ei ollut hyvää. Liian lepsusti puolustettiin joukkueena, eikä pidetty pakkaa tiiviinä. Eteenpäin mentiin kyllä kovaa, oli hyvin leveyttä ja aktiivinen liike koko matsin ajan, mutta paremmin olisi pitänyt oma pää hoitaa. Kaverilla oli sitten vaarallisia erikoistilanteita ja saivat niissä onnistumisia. Ainakin kaksi maalia syntyi niistä, arvioi vastuuvalmentaja Max Peltonen ensimmäistä puoliaikaa.

Toisella jaksolla pidettiin paremmin palloa ja tiivistettiin puolustusta. Pidettiin välillä pitkiäkin aikoja palloa ja Kraft vähän väsyi siinä. Toinen jakso oli meiltä selvästi ehjempää pelaamista kuin ensimmäinen, vaikka siinä lopussa tulikin vielä pieni lipsahdus. Kokonaisuutena hyökkäyspeliin pitää olla kyllä tyytyväinen, päättää Peltonen.

Kerho 07 pelaa seuraavan kerran näillä näkymin vasta torstaina 17.4. ja ottelu pelataan ulkona Jouppilanvuoren kentällä. Kerho tosin yrittää sopia ottelun vielä ennen sitä, peruuntuneen Vasa IFK ottelun tilalle.

Kerho 07: Luis Fernando MV (80′ Konsta Rintala MV), Jussi Aalto, Timo Rauhala, Jyri Hietaharju, Sami Viljanen, Samppa Bouroussi (60› Jesse Sarajärvi), Jesse Jääskeläinen, Roope Takala (60› Jaakko Vihanta), Arttu Aromaa (46› Jordi Lahnalakso) ja Janne Tuohisaari (46› Miika Korpela).

Valmentaja Max Peltonen ohjeistaa Kerho 07:n pelaajia tauolla Närpiössä