123 456 7890

Kraft ratkaisi toisella
Kolmoseen pudonnut Närpes Kraft oli Seinäjoen Jalkapallokerhon A-junioreille liian vahva vastustaja Wallsport Areenassa. Vieraat ratkaisivat ottelun toisella jaksolla oltuaan pelillisesti täysin vastaanottavana osapuolena ensimmäisen puoliajan. Loppunumerot 5-1 (2-0) ovat ensimmäisen puoliajan osalta hieman harhaanjohtavat, mutta lopussa tuli ero miesten ja poikien välillä selväksi.

Vieraat pääsivät iskemään kahdesti nopeilla vastaiskuillaan kahdesti ensimmäisellä puoliajalla, vaikka pelaamalla joukkue ei juuri puolivälin yli päässyt kotijoukkueen pidettyä palloa selvästi enemmän.

Nuori ja hieman poikkeavalla kokoonpanolla pelannut kotijoukkue pystyi kyllä pitämään pelivälinettä, mutta todellisten maalipaikkojen luominen jäi sangen vähiin. Kerhon edustuksesta mukana olivat Anssi Syrjämäki ja Samir Bouroussi, mutta mukana oli myös päivällä BSM-joukkueessa pelanneita nuorukaisia Saku Koskisen ja Teemu Penninkankaan huilattua eilisen edustuksen pelin jälkeen. Poissa oli myös vulkaanisesta pölystä Lontoossa kärsivä Niko Nauholz.

Isäntien onnistui kaventaa ja nousta maalin päähän heti toisen puoliajan aluksi vieraiden alakerran sohittua pallon omiin kulmurin jälkitilanteesta.

Vaikka nousua olisi odottanut, alkoi vierasjoukkue saada yhä enemmän otetta peliin ja puhkoi muutamaan kertaan kotijoukkueen alakerran pahemman kerran. Vaikka vieraat vielä kolme maalia viimeistelivätkin, oli viimeistely osittain nihkeää. Kraft oli kuitenkin Wallsport Areenassa nähdyistä Kolmosen joukkueista ylivoimaisesti paras.

Kotijoukkueen eliittiä ottelussa olivat pirteä Ville Luomapuro ja Juho Pajula alakerrassa.

SJK: Toni Koivusaari, Anssi Syrjämäki, Kalle Taimi, Juho Pajula, Santtu Kimpimäki, Samir Bouroussi, Eero Rantanen, Miika Korpela, Ville Luomapuro, Jarno Takamäki, Matti Rajala
Vaihdosta: Tuomas Karjanlahti, Pekka Jaskari, Jussi Kerman, Aapo Metsä-Ketelä