123 456 7890

Sekä A- ja B-juniorit voittivat omat ottelunsa SM-karsinnoissa ja täydensivät SJK:n erinomaisen viikonlopun. Myös edustusjoukkue voitti oman ottelunsa KPV:ta vastaan perjantaina 2-0 luvuin, joten SJK oli voittoisa kaikilla rintamilla.

SJK U20 otti todellisen murskavoiton 9-0 lukemin A-nuorten SM-karsinnassa ja jatkavat siten ilman tappioita sarjakärjessä. Käytännössä voitto varmisti jo paikan A-nuorten SM-sarjassa ensi kesäksi, mutta vielä on teoriassa mahdollista ettei se toteudu jos SJK U20 häviäisi kaikki loput kolme peliään ja muut joukkueet onnistuisivat. Erittäin epätodennäköistä SM-sarjasta ulos jääminen kuitenkin nyt on. SJK U20 voi sinetöidä sarjapaikan ensi viikonloppuna kotiottelussa.

SJK U17 puolestaan kaatoi B-nuorten SM-karsinnoissa FF Jaron 3-1 ja kasvatti eron viidentenä olevaan Jippoon neljään pisteeseen, kun kolme ottelua on pelaamatta. Voitto oli siten erittäin tärkeä, kun neljä parasta etenee suoraan kesän SM-sarjaan. Samalla voiton myötä SJK U17 nousi lohkossa takaisin kolmannelle sijalle.

SJK U20 kaatoi FC Jazzin A-nuorten SM-karsinnoissa tylyin 9-0 numeroin. Joukkueen peli kulki mallikkaasti ja vierailija ei päässyt pois omalta kenttäpuoliskoltaan oikeastaan ennen pelin viimeistä 10 minuuttista lukuunottamatta. Päivä upein osuma oli 2-0 maali Juuso Takaselta, kun hän tykitti komean kaukolaukaksen tolpan kautta sisään. Daniel Säily tuli toisella puoliajalla 72 minuutin kohdalla sisään ja teki hattutempun siinä ajassa. Muuten pelissä varsin toimetta jäänyt Mehdi El Moutacim venyi komeaan torjuntaan vähän ennen pelin loppua ja torjui vielä FC Jazzin saaman rangaistupotkunkin. SJK U20 johtaa omaa karsintalohkoaan ilman tappioita ja maaliero on plussalla peräti 22 maalin verran. Ero viidentenä olevaan FC Espooseen on jo kahdeksan pistettä, kun neljä ensimmäistä pääsee suoraan SM-sarjaan. Pelejä on jäljellä kolme ja pisteitä jaossa yhdeksän. SJK:lla on mahdollisuus sinetöidä kesän SM-sarjapaikka ensi viikonloppuna kotiottelussa TPS:aa vastaan. Sarjapaikka voi varmistua myös muiden pelien tuloksien myötä.

Katso maalit videona tästä linkistä.

SJK U20: Mehdi El Moutacim MV, Kuutti Matila (66’ Oskar Pihlaja), Jyri Kiuru (66’ Teemu Ala-Ranta), Robbie Malolo (72’ Severi Vuorela), Juuso Takanen, Omar Adawi (66’ Nicolas Kivimäki), Valtteri Olsbo (72’ Daniel Säily), Matias Vainionpää, Aapo Kuivila, Sami Sipola (66’ Nuutti Salo) ja Joel Laitinen.

SJK U17 kaatoi FF Jaron Wallsport Areenalla lauantaina ja nousi lohkossa takaisin kolmanneksi. SJK aloitti ottelun hyvin ja johti tauolla jo 2-0. FF Jaro U17 tuli kuitenkin vielä maalin päähän ja pisti ottelun jännittäväksi. Reilu vartti ennen loppua SJK U17 sai rangaistuspotkun ja sinetöi siitä voiton. Voitto oli erittäin tärkeä, sillä sen myötä ero viidentenä olevaan Jippoon kasvoi neljään pisteeseen, kun heillä on peli vähemmän pelattuna. Pelejä on sarjassa jäljellä kolme ja neljä parasta pääsee kesän B-nuorten SM-sarjaan. Ensi viikon sunnuntaina SJK U17 matkaa Ilveksen vieraaksi Tampereelle.

SJK U17 – FF Jaro U17 3-1 (2-0)
1-0 15 min Henri Kallio
2-0 41 min Elari Hautamäki
2-1 52 min Benjamin Östman
3-1 73 min Mikael Anttila rp.

SJK U17: Topi Säilynoja MV, Mikael Anttila, Henri Kallio (72’ Vili-Verneri Tuisku), Kaarlo Rintamäki, Mika Salonen, Aapo Heikkilä, Pekka Penttilä (85’ Veeti Ristilä), Daniel Hietala, Elari Hautamäki (72’ Paavo Nyrhinen), Tuukka Pahkala ja Santeri Kotila.