123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho kärsi 5-2-tappion FF Jarolle Tellushallissa pelatussa ottelussa. Ottelussa päähuomio keskittyi Eremenkojen kohtaamiseen. Jaron Sergei Eremenko ja SJK:n Alexei Eremenko jr. taistelivat keskikentän herruudesta. Jaro meni johtoon alussa, mutta Youness Rahimi tasoitti �Losan� syötöstä. Jaro teki kymmenen minuutin sisään kolme maalia ja peli oli ohi. Lopussa Roope Riski onnistui jälleen kerran maalinteossa. SJK pelasi erittäin nuorella miehistöllä ja useat pelaajat saivat tärkeää kokemusta.

5-2 88 min Roope Riski

SJK aloitti ottelun hyvin, mutta ensimmäisen maalin teki Jaro. Seth Paintsil nousi hyvin vasemmalta laidalta maalille ja sijoitti pallon takakulmaan. 18. minuutilla Elias Ahde syötti Youness Rahimille vetopaikan boksin rajalle, mutta Rahimin laukaus meni hiukan ohi. Hetkeä myöhemmin Rahimi onnistui maalinteossa Alexei Eremenkon läpisyötöstä.

Puolen tunnin kohdalla Walter Moore keskitti maalille Sergei Eremenkolle, jonka laukaus meni kuitenkin ohi maalin. Jaro meni ensimmäisen puoliajan lisäajalla johtoon. Walter Moore keskitti boksiin Sergei Eremenkolle, Eremenko jatkoi Alvarado Morinille, joka laukoi pallon komeasti maaliin.

Toisen puoliajan alussa Jussi Vasara harhautteli itsensä vetopaikkaan ja laukoi boksin rajalta, mutta Emil Öhberg torjui kulmaksi. Tätä seurasi musta pariminuuttinen, jonka aikana Jaro iski kahdesti. GBK:sta Jaroon siirtynyt Kyle Curinga nousi pakin paikalta, leikkasi keskelle ja laukoi pallon maaliin. Jaron neljäs maali oli kuin toisinto 2-1-maalista. Keskitys laidalta boksiin, tiputus viereen, ja pallo maaliin parista metristä. Tällä kerralla maalintekijänä oli Serge Atakayi.

Alvarado Morin pääsi reilu 10 minuuttia ennen loppua läpiajoon, mutta SJK-puolustus ehti kuitenkin häiritsemään sen verran, että Morinin veto meni ohi maalin. Pari minuuttia myöhemmin Morin kuitenkin teki ottelun toisen maalinsa, kun Serge Atakayi nousi laidalta ja tarjoili pallon vitosen viivalle, eikä Morin erehtynyt.

88. minuutilla Roope Riski jatkoi maalitehtailuaan ja kavensi tyylikkäällä sijoituksella pelin 5-2:een.

Tämä oli hyvä opetus meidän jätkille. Musta kymmenminuuttinen ratkaisi pelin. Nuoret pelaajat saivat kuitenkin tässä pelissä kovaa kokemusta, sanoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari ottelun jälkeen.

SJK: Paavo Valakari MV, Matti Lähde, Teemu Penninkangas, Joona Ala-Hukkala, Arttu Aromaa, Alexei Eremenko, Jussi Vasara, Jesse Sarajärvi (58› Nicolas Kotamäki), Youness Rahimi, Joonas Lepistö (58› Aatu Kujanpää), Elias Ahde (72› Roope Riski)

SJK:n seuraava ottelu on Oulussa ensi lauantaina 27.2. klo 15:00 RoPSia vastaan. Ottelu on Liigacupin alkulohkon viimeinen. Liigacupin finaali pelataan lauantaina 19.3. ja SJK saa siinä vastaansa FC Lahden.