OmaSp Stadion

OmaSp Stadion on SJK:n koti. Lisäksi se toimii monitoimiareenana, jossa järjestyy myös tapahtumat ja muiden lajien ottelut.

Helmikuussa 2016 julkistettiin 10 vuoden yhteistyö Oma Säästöpankin kanssa ja tämän myötä stadion sai myös nimensä OmaSp Stadion. Stadionin on suunnitellut arkkitehti Jyrki Jääskeläinen ja sen kapasiteetti ottelutapahtumissa on 6000 katsojaa, sekä konserttitapahtumissa 10 000 katsojaa. Rakentaminen alkoi kesäkuussa 2015 ja avajaisia vietettiin SJK - HJK Veikkausliigaottelun merkeissä 18.6.2016. Ensimmäinen suuri tapahtuma jalkapallon ulkopuolella oli 16.7.2016 kun blues rockin legenda ZZ Top konsertoi runsaalle yleisölle uudella tapahtumastadionilla. OmaSp Stadionin Viralliset Avajaisjuhlat artistikavalkadeineen päättivät Pohjanmaan konserttikesän 3.9.2016. Stadionin ensimmäinen vuosi jatkaa toimintaansa ja odotettavissa on erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Stadionin ravintolatilat ovat käytettävissä tapahtumien ulkopuolella tilausravintolaperiaatteella sekä kokoustiloina. Lisäksi Fysiotesting -kuntotestausasema tarjoaa asiantuntija- ja työhyvinvointipalvelujaan stadionin tiloissa.

OmaSp Stadionin omiin nettisivuihin pääset tutustumaan tästä linkistä: OmaSp Stadion

OmaSp Stadionin event managerina toimii Virpi Hautamäki, voit tiedustella tapahtumista, kokouksista ja konferensseista sähköpostitse: virpi.hautamaki@omaspstadion.fi

Tutustu OmaSp Stadionin tiloihin alla olevalta virtuaalikierrokselta.
Alkuun