OmaSp Stadionfest


 

VESA-MATTI LOIRI JA ELASTINEN SEINÄJOEN OMASP STADIONFESTIIN

 

Seinäjoella 23.-24.8. järjestettävän OmaSp Stadionfestin artistikattaus kasvaa kahdella esiintyjällä, kun Kapasiteettiyksikön vuoden ainoa keikka ja Apocalyptican historian suurin keikka kotimaisten vierailevien laulajien puolesta, Kolmas Nainen ja ABREU saavat seurakseen Elastisen ja Vesa-Matti Loirin.

 

Niin Vesa-Matti Loirin kuin Elastisenkin urat viihteen ja musiikin parissa ovat omaa ja ainutlaatuista luokkaansa. Viimeinen niitti, joka nosti nämä hienot taiteilijamiehet kaikkien huulille, oli Vain Elämää -ohjelma, jossa miehet esiintyivät samalla kaudella vuonna 2014. 

 

OmaSp Stadionfestissä Elastinen liittyy perjantain artistikattaukseen Kapasiteettiyksikön ja ABREU:n seuraksi ja Vesa-Matti Loiri lauantaille Apocalyptica Feat. ja Kolmannen Naisen seuraksi.

 

Stadionfestiin julkaistaan vielä kevään aikana neljä huippuartistia, Apocalyptican vierailevat laulajat, alueohjelmat ja tuotannon visuaalinen sisältö.

 

OmaSp Stadionfest on SJK:n ja OmaSp Stadionin oma festivaali, jonka promoottorina toimii Mikkelin Jurassic Rockin, St. Michel Summerfestin ja Komediaristeily Vadelmaveneen perustajana ja niiden entisenä promoottorina tunnettu Jukka Holmstedt. 

 

OmaSp Stadionfest 23.-24.8.2019, OmaSp Stadion, Seinäjoki.

Perjantai 23.8.

Tapahtumassa alaikäisille sallittu, rajattu alue


- Kapasiteettiyksikkö (vuoden ainoa keikka)

- ABREU

- Elastinen

-

-

 

Lauantai 24.8.

Koko alue K18

 

- Apocalyptica Feat. (vierailevat laulajat julkaistaan myöhemmin)

- Kolmas Nainen

- Vesa-Matti Loiri

-

-

 Festivaalin tarkempi info, aikataulut ja loput artistit julkaistaan kevään aikana.


Haastattelut ja lisätiedot:

Tuottaja Pekka Hautala, +358 50 3794569, tapahtumat@omaspstadion.fi

Promoottori Jukka Holmstedt, +358 50 5377661, jukka.holmstedt@gmail.com

 
Alkuun