OmaSp StadionFest 23.-24.8. 2019

25.3.2019

 

Suomi saa uuden kesäfestivaalin, kun Seinäjoen OmaSp Stadionilla järjestetään 23.8.-24.8.2019 uusi ”jenkkityylinen” stadionfestivaali, OmaSp Stadionfest. Ensimmäisestä järjestämisvuodestaan huolimatta festivaali nousee ohjelmansa puolesta heti varteenotettavien suomalaisfestarien sarjaan, sillä festivaalin ohjelmassa nähdään muun muassa vuoden ainoan keikkansa tekevä hiphop-legenda, Kapasiteettiyksikkö ja kotimaisten vierailevien laulajiensa puolesta historian suurimman keikkansa tekevä, kovaa kansainvälistäkin suosiota nauttiva Apocalyptica Feat.

 

OmaSp Stadionfestin lavalle nousee myös erittäin kovassa uudessa nosteessa oleva Suomen kuumin poptähti, ABREU ja Seinäjoelta kotimaisen pop-rockin historiankirjoihin itsensä vuosikymmeniä sitten soittanut Kolmas Nainen. Lisäksi OmaSp Stadionfestin päälavalle julkaistaan kevään aikana kuusi timantinkovaa huippuartistia ja kaikki erittäin harvinaisen Apocalyptica -keikan vierailevat laulajat, kuten myös alueohjelmat.

 

OmaSp Stadionfest tulee olemaan myös tuotantonsa, palveluidensa ja visuaalisuutensa puolesta varmasti unohtumattomia elämyksiä herättävä tapahtuma, sillä kyseisiin osa-alueisiin on kiinnitetty eritystä huomiota kokonaisvaltaisen asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi.

 

OmaSp Stadionfestin taustalta löytyy koko SJK:n ja OmaSp Stadionin tuotantotiimi, vahvistettuna promoottori Jukka Holmstedtilla, joka tunnetaan muun muassa Mikkelin Jurassic Rockin, St. Michel Summerfestin ja Komediaristeily Vadelmaveneen perustajana ja niiden entisenä promoottorina.

 

OmaSp Stadionfest 23.-24.8.2019, OmaSp Stadion, Seinäjoki.

 

Perjantai 23.8.

Kapasiteettiyksikkö (vuoden ainoa keikka)

ABREU

*

*

*


Lauantai 24.8.

Apocalyptica Feat. (vierailevat laulajat julkaistaan myöhemmin)

Kolmas Nainen

*

*

*

Liput: Rajattu määrä kahden päivän EARLY BIRD-lippuja (Permanto 65€/Katsomo 75€) ja EARLY BIRD VIP-lippuja (Silver 199€ ja Gold 229€) on myynnissä 14.4. saakka osoitteessa www.sjk.fi, mikäli lippuja ei myydä loppuun ennen sitä. Hinnat nousevat EARLY BIRD -kampanjan jälkeen, jolloin alkaa myös yhden päivän lippujen myynti alk. 29€.


Ikärajat:
PE 23.8. Sallittu alaikäisille. Täysi-ikäiselle rajattu anniskelualue. LA 24.8. K-18.

Festivaalin tarkempi info, aikataulut ja loput artistit julkaistaan kevään aikana.


Haastattelut ja lisätiedot:

Tuottaja Pekka Hautala, +358 50 3794569, tapahtumat@omaspstadion.fi

Promoottori Jukka Holmstedt, +358 50 5377661, jukka.holmstedt@gmail.com

Alkuun